Selasa, 1 Disember 2015

JUMP STREET TRAMPOLINE PARK PENANG | EVENT REVIEW

Alhamdulilah Jump Street Trampoline Park Penang sudi menjemput kami #bloggerutara untuk membuat review tentang Jump Street Trampoline Park Penang


 JUMP STREET TRAMPOLINE PARK PENANG

Jump Street Trampoline Parks are an amazing urban playground for adults and children alike, with hundreds of interconnected trampolines from the floor right up the walls and multiple jumping attractions at every venue - It doesn’t matter if you’ve never jumped on a trampoline before – you’ve got to try Asia Largest Trampoline Parks and experience the thrill of Defying Gravity. Come with your friends and/or your family and enjoy the thrill of flight at Malaysia’s ONLY indoor trampoline parks.


VENUE :
70, D'Piazza, D'piazza Mall, Jalan Mahsuri, Bayan Baru, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia.

ENTRY FEE:

Total Price (Monday to Wednesday)
RM 22/Pax (Incl 6% GST)
(1 Hour Jumping + Reusable Socks )

Total Price (Thursday to Sunday): RM 27/Pax (Incl 6% GST)
(1 Hour Jumping + Reusable Socks)

OPEN EVERYDAY
  

You can try out just about all the 9 attractions listed below with guidance from JumpStreet Instructors: 
► 2 Dodgeball Courts
► Slam Dunk
► Main Court
► The Wall
► High Performance
► Tower Jump
► Foam Pit
► Battle Beam (Restricted to Kids Only)




 Kaunter pendaftaran




 Jump Street Cafe





Locker juga disediakan. Locker berbayar dan open 



En. Aidid malu nak amik gambo. Xmo glem katanya.
Terima kasih x terhingga pada Mr. Mike, En. Aidid 
and jump street crew membantu kami melancarkan 
event ini dari mula sampai akhir.

Untuk keterangan lebih lanjut uols boleh layari 
website jump street


atau hubungi 
Syed Aidid
Sales & Event Manager
Hp: 0173020786

#BLOGGERUTARA at JUMP STREET TRAMPOLINE PARK PENANG


Seramai 18 orang blogger yang terlibat dalam event Jump Street ni. Ini adalah kumpulan yang terbesar dapat join event #bloggerutara. El nak ucapkan terima kasih di atas kerjasama semua pihak. Event jalan dengan baik sekali. Sungguh seronok bila event #bloggerutara ni bukan melibatkan blogger sahaja tetapi family kami juga turut terlibat.

Anak2 el pun terlibat sama. Hari2 dok tya..mama bila nak p lompat2..haihh sabaq lah anak2..nti lompat lah smpai lebam ye..haha


Orang kuat jump street :)


Taklimat dari jump street crew 


 Kusyuk layan taklimat




#bloggerutara


pakat bawak anak/suami/isteri/opah/kengkawan
ha tudia satu kampung kami mai kasi gegor jump street


 Korang kalau nak jump wajib pakai sock reusable yang telah disediakan...selepas tu ikat tag ditangan..baru leh lompat..nanti ada trainer will guide uols..lau mak pak xnak lompat pun xpa..xpayah bayar cuma boleh masuk dan tengok sahaja..paham?hehe 

    
sebelum lompat korang kenalah warming up dulu..satg ada yg kejung..jenuhhh..iols xpandai CPR wakakaka

  
Alana and Arwen jumping. Alana tu susah skit..badan dah halus..jump skit dah tumbang haha pas2 merajuk pulak sbb asik jatuh je..lama2 ok skit..tapi diorg ckp seronoklah mama!



Area slam dunk and main court..biasalah budak2 yg over seronok main lompat2 ni


tgklah tu mama el mcm nak terbang dah tu haha..tgh dok demo kat anak caner nak stop jump


jumpers tunggu giliran nak lompat 


Geng2 kaum adam main dodge ball

 

 Geng2 kaum hawa pun join gak
 

Ini budak pandai jump..tapi x pandai naik balik..nasib ada abg2 bajet sado wakaka



 Alhamdulilah semua berjalan dengan baik. We had a great and awesome time at Jump Street Trampoline Park Penang. Terima kasih semua!! 


cuti sekolah ni ada gak aktiviti budak2 tu
so uols nak bw anak2 main games indoor boleh lah try main kat jump street..mmg best!  

24 ulasan:

  1. dekat Foam Pit tu memang payah nak naik balik kata suami. dia macam kalau dah tenggelam nak naik atas balik memang lah payah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. itu sebabnya tak turun dekat situ.. sebab masa first time terjun, nak naik susah.. kan dia foam.. lembut, adeh !

      Padam
    2. siap parking kat tepi nak amek gambar orang yang susah nak naik.. tapi, tak ramai pulak yang turun.. huk2

      Padam
    3. baru perasan, jahatnya aku... hahaha

      Padam
    4. ishhh patut la tengok dok kat tepi ja..mujur ada penyelamat nak bantu yang tak boleh naik

      Padam
    5. hahahaha tudia zaf punya perancangan hihihihi

      Padam
    6. tempat dimana ada buah nangka jatuh. hahaha

      Padam
    7. Assalam uols,
      haaaaa
      ahkak zaf paling WIN bila nak angkat Boboboy naek lepaih boboboy TERJUN keeennn he3
      terjun la sangat si boboboy tu :P

      Padam
  2. wah kt penang pn ada...yg tau ada kt kl je..syok la melompat

    BalasPadam
  3. syoknya el, mmg anak2 suka melompat2 nih, kat KL bila nak buka cawangan pulop..

    BalasPadam
  4. Bestnya sedih tak dapat join

    BalasPadam
  5. banyaknya.. huhuhu.. kena gigih siapkan

    BalasPadam
  6. abg bajet sado ya..hahaha..sebenarnya abam tu teringin nak main dalam kiub tu

    BalasPadam
  7. wah..bestnya..rasanya kat jb ada jugak..tapi tak menyempat nak gi lagi

    BalasPadam
  8. wah best ler kak el leh main lompat2 kat sini ekkk ,, tension2 ni sesuai sgt .. ternmpak kak farah lah dctu .. ^_^

    BalasPadam
  9. Best aktiviti cam nie.. boleh release tension dan have fun..tambah kalau g ngn kengkawan..

    BalasPadam
  10. menariknya,,,,
    seronok ank2 leh lompat2 sepuas hati.. y penting selamat...

    syok el, leh join mcm2 event..

    BalasPadam
  11. syok kan el, terutamanya bebudak tuh.. bila laa nak terjah lagi nih..

    BalasPadam
  12. best smpai Aqil xmo blk...adeh...kena psg khemah la cmtu kt situ

    BalasPadam