Sabtu, 7 November 2015

SLURPEE DAY AT 7 ELEVEN

Lama x minum slurpee
Tengok whatsapp member kata ada slurpee free
aiseyy laju2 iols terjah

Slurpee Day at 7 Eleven
7 dan 8 November 2015
Bawak bekas sendiri TAPI kena bayar RM2.90 (free lah sgt)
Besar mana bekas pun xpa..periuk nasi pun boleh ikut hangpalah hahaha

jangan lupa uols ambik gambar uols dengan slurpee and share kat fb/ig dengan hashtag #7evelenMY #BYOCupMy ok
menangi pelbagai hadiah :) 





Iols dah terjah..bawak balang kuih raya hari tu haha

2 buah kedai 7 Eleven iols terjah..mesin rosak..monyet tul

Nasib kali ketiga mesin x rosak..lau x mmg jd monyet hari tu hahaha

Mampuslah kencing manis kami kang..xpalah janji kita enjoyyyy muahahaha

19 ulasan:

  1. wah..tak tahu pun ada slurpee day..terlepas suda

    BalasPadam
  2. Tudiaaa kak el..manyakkk besar ooo itu bekas..hehehe

    BalasPadam
  3. Tudiaaa haaa...nala punya gondu bekas diaa

    BalasPadam
  4. kecing manissss satgiiiii

    alang alang boleh beli pulun la kan....nanti dah naik harga rasa sikit ja

    BalasPadam
  5. tu diaaaa.... manis betul kencing nnt hihi

    BalasPadam
  6. hahaha.. siap bawak balang kuih raya...

    tak sempat nak terjah hari tu...

    hari ni ada promo lagi dari 7e... ngeee

    BalasPadam
  7. Uncle tak mampu minom ni... Beku otak!

    BalasPadam
  8. tu diaa kak el..mujur minum ramai2..klu minum sorang nanti semut mai hurung..huhuhu

    BalasPadam
  9. Fuyoooo el terbaikkk hahahahs

    BalasPadam
  10. monyet betoi ahahah.. yang bawak tupperwear besar tu mmg epic la..
    tah habis semua slurpee kat dia ja.. hehe..

    BalasPadam
  11. lol boleh pulak time2 cenggitu mesin deme tak survive, chaitttt

    BalasPadam
  12. sedapnyaaa... nanak sikit. kak el belanja

    BalasPadam
  13. Hamboi.. balang kuih raya terus kak el..
    hehehe.. Sesekali minum kak el..

    BalasPadam
  14. punya gigih semata-mata nak beli slurpee..

    BalasPadam