Khamis, 12 November 2015

ROCKSTARZ BURGER SUNGAI ARA PULAU PINANG

ROCKSTARZ BURGER
ROCKSTARZ BURGER
ROCKSTARZ BURGER
ni pehal lak ni hahaha

ROCKSTARZ BURGER SUNGAI ARA
 PULAU PINANG






 ok ok iols dah lama kepingin nak makan rock burger ni
Alhamduliah depa ajak geng2 #bloggerutara #bloggerutaraofficial pergi rasa sendiri
kesedapan burger depa tu..haii #3harilagimencariburger memang mencabar sungguh #sabarlahsayang haha

rock x rock burger depa..uols tunggu full story dari kami ok..kami #bloggerutara #bloggerutaraofficial will rock the world this Sunday yeayyyyyy bebeh 

macam biasa KEEP CALM and STAY TUNE weeeee

 

15 ulasan:

  1. nyum2.. suka nya.. nmpak menyelerakan

    BalasPadam
  2. beger Rockstarzzz..dengar nama pon dah sedapppp

    BalasPadam
  3. Aduhai .. tengok cheese yg meleleh tu..
    Buat air liur akak turut sama meleleh el..
    Nampak sedap sangat..

    BalasPadam
  4. alahaii..tak menyabar nak makan burger tu ya El.... haha...sedappp gila nengok tu :):)

    BalasPadam
  5. pehhh cheese meleleh² tu...sedapnyaaaa!! >.<

    BalasPadam
  6. Makan ingat kat ekin gak taw el..

    BalasPadam
  7. awat goda itew dengan lelehan cheese yang melampau tu..

    BalasPadam
  8. dah ajak tok laki pegi situ lepas balik jump street nanti mihmihmih

    BalasPadam
  9. Adoih stress tgk burger hat rock ni

    BalasPadam
  10. Adoiiii!!! memang dah xle nak bertenang dah nie..
    Cam kena gi Penang jer.. huhuhu

    BalasPadam
  11. tak mampu nak melihat gambar burger lagi.. jenuh lap air liur.. hahaha..

    BalasPadam
  12. lapaq tengok cheese... alahai sabaq

    BalasPadam