Isnin, 30 November 2015

REVIEW TEPUNG AJAIB KEK COKLAT

Tepung Ajaib Kek Coklat 

- mudah sgt buat kek
- tak perlu sukat
-masa penyediaan 

Panduan utk memasak
35 minit (kukus)
150°c .. 50 minit (oven)

Terima kasih kepada BME Enterprise http://www.bungamalam.com

Untuk pembelian, eyda 0174597615


Dapat2 terus buat..anak2 dah mtk mama nak kek coklat..xsempat nak simpan sehari...kejap tu gak licin. Haha korg yg berminat nak try boleh call no. yang tertera kat atas tu. Senang giler kut...budak2 pun pandai buat..cuma tambah telur 2biji. Pukul telur tu smpai kental masukkan bahan coklat dan bahan tepung. Gaul2 masuk lam kukus. Masaklah lebih kurang 35minit. Pas2 topping pun depa bagi. Semua cara2 dah ada siap diterangkan dlm pack tu. 

11 ulasan:

  1. betul2 memudahkan orang untuk buat kek coklat, nyum nyum...

    BalasPadam
  2. uish.. settle dah..

    rajin nya mama diaa...

    BalasPadam
  3. Memang ohsem tepung nie, mudah dan cepat ^-^

    BalasPadam
  4. memang mudah dan cepat, kalau tetiba ada tetamu nak datang pun boleh buat untuk tetamu..

    BalasPadam
  5. sedapnyaaa.. meleleh tgk. bila lah nk buat

    BalasPadam