Rabu, 4 November 2015

GIVEAWAY TIKET PERCUMA PENANG AND KL HOP ON HOP OFF


 
Tiket ini expired pada 31/6/16
Tiket ini juga boleh digunakan untuk 
KL Hop On Hop Off dan Penang Hop On Hop Off

3 Pemenang akan dipilih secara random

Anda hanya perlu buat entry GA ini dan  
letak link dalam kotak komen
Syarat sila follow:
Blog: arwendanish 

Tarikh tutup: 4/11/15 11mlm
Selamat Berjaya

CERITA MENARIK #bloggerutara tour with Penang Hop On Hop Off klik SINI




Latest Information from KL/Penang Hop On Hop Off

promosi tiket Penang HOHO RM5 sudah abis stok. Hanya tinggal KL HOHO.
Tarikh tutup 23/11/15. TQ

layari website tuk keterangan lanjut untuk tiket online 
myhoponhopoff.com    

30 ulasan:

  1. Good luck untuk semua..dah naik boleh join tak hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ingin menyampaikan kepada seluruh TKI yang bekerja di negeri orang saya ibu hermawati seorang TKI DI MALAYSIA pengen pulang ke indo tapi gak ada ongkos sempat saya putus asah apalagi dengan keadaan susah gaji suami itupun buat makan sedangkan hutang banyak kebetulan suami saya buka-buka internet mendapatkan nomor KI KANJENG DEMANG katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan TOGEL dengan keadaan susah jadi saya coba hubungi KI KANJENG DEMANG dan minta angka bocoran MALAYSIA angka yang di berikan 4D TOTO ternyata betul-betul tembus 100% bagi saudarah-saudara di indo mau di luar negeri apabila punya masalah hutang sudah lama belum lunas jangan putus asah beliau bisa membantu meringankan masalah anda hubungi KI KANJENG DEMANG di nomor (-081_234_666_039-) ini asli bukan rekayasa atau silahkan buktikan sendiri,ATAU KLIK DISINI

      Padam
  2. sy join #bloggerutara
    http://permatabiru0310.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  3. Good luck pada semua yg join... :)

    BalasPadam
  4. DOne

    http://www.arzmoha.com/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  5. cik en join

    http://www.nurfuzie.com/2015/10/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  6. Sempat jugak.. ^_^*
    http://www.dianadin.com/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  7. pssst, joined :)

    http://nonasani.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  8. Join jugak..

    http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  9. Dah join.. http://www.shehanzstudio.com/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  10. Eina Join :)

    http://petikbunga.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  11. emy join sini :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  12. ha.. ha.. dah lama duk tengok yang kat kl tu...
    anak2 bosan jer dengar akak nak sangat naik yang tu..
    belum join lagi ...

    BalasPadam
  13. salam,,

    i Join : http://greenfarra.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  14. As join...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  15. Join sini :) http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  16. dah join....

    http://www.azirahman.com/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  17. Follow dah.

    Joint GA pun dah

    Check it out !

    http://shoyumilks.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    *moga menang ! hihihi

    BalasPadam
  18. done...
    http://myzramz.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  19. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  20. lama tk join contest kt blog...moga2 ada rezeki nk naik kl hop on hop off

    http://mycontest-giveaway.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    BalasPadam
  21. Alahai.. x sempat nak joint...
    Apapun good luck pada semua yang menyertai..

    BalasPadam
  22. baru terjah kesini..xsempat nk join..

    BalasPadam
  23. Ada gak kat blog ea.. Tak sempat join..

    BalasPadam
  24. ohhh lmbt lagi expired nya tu haaaaa

    BalasPadam
  25. bestnya kalau naik 6 kali.. hahaha

    BalasPadam
  26. walaupun ada 6 tiket tp berjaya juga peserta

    BalasPadam