Khamis, 19 November 2015

ROCKSTARZ BURGER PENANG | TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG | FOOD REVIEW


ROCKSTARZ BURGER terletak di Taman Tunas Muda, Sungai Ara, Pulau Pinang. ROCKSTARZ BURGER yang dahulunya dibuka gerai tepi jalan, namun kini mempunyai kedai sendiri (tempat yang sama juga). ROCKSTARZ BURGER telah dibuka sekitar 2012.


Yang lama (gerai tepi jalan)
el pernah mai makan sini suatu masa dulu :)


Yang baru lagi awesome cayalahhh rockstarz #kipidap 


Alhamdulilah ROCKSTARZ BURGER sudi menjemput  untuk membuat food review tentang ROCKSTARZ BURGER pada hari Ahad yang lepas 15/11/15. Penantian suatu penyeksaan haha 


Bersama tuan punya kedai (adik dan abg)
 En. Saiful Irwan dan En. Saiful Danial yang friendly dan sporting (terima kasih banyok2 ye)
bleh lah rekemen tempat lain plak yeeyeeh :)



Masuk dalam #jjcm

Weols sangat suka interior dalam kedai 
ROCKSTARZ BURGER
sangat2 STAILO FUNKY HIPSTER and ROCK'IN 






 




my pujaan hatiku Kurt Cobain pun ada #muahciked

   
Sampai ke tandas pun rock uols yeeyehhh
Surau pun ada terbaik


peeewittttt no plis ahaks

Nama-nama menu sangat UNIK
Nama-nama menu terdiri dari kumpulan ROCK terkemuka seperti
The Red Hot Chilli Pepper
Metallica
Heavy Metal
Wings
Search
Santanaz
Chemical Romance

Cara order pergi kaunter cashier order pilihan hati then bayar. Nanti uols punya order akan dihantar cuma drinks kena self service ok.


  
Dengan slogan ROCK YA MOUTH
ROCKSTARZ BURGER bikin panasss

 

Seriously daging burger homemade ROCKSTARZ memang soft memang macam mekdi punya, so uols jom support bumiputra ok 
 

Pujaan hatiku adalah aaaawieee hahaha
 of courselah The Wings hat ni ada bacon

Tapi ikut tekak el..memang sedapppppppp sangat..xtaulah kalau tekak korang lain plak
Tekak masing2 x sama #harapmaklum


The Search ada onion ring dalam tu


Burger ROCKSTARZ berjemaah :)


Style betul kan presentation ROCKSTARZ


Onion Ring pun ado



Burger Carbonara Romance and Burger Red Hot Curry Chilli



Meatball cheese pun ado..sedap!!!


Burger Santanaz


Seramai 11 orang bloggers yang dapat join pada hari itu. Sangat kecoh, happening and enjoy
Ok lets the party started hehe
Sambil makan layan lagu2 rock berkemundang
memang rock abisss..yeeyeehh












Thanks guys ROCKSTARZ crew yang melayan kerenah kami hehe




Tak perlu kata apa-apa. KAMI DAH RASA
HANGPA BILA LAGI?


makan burger rock...jiwa kena rock..barulah yeeyeeh


Check-in
Rockstarz Burger 
118 Taman Tunas Muda, 
Jalan Dato' Ismail Hashim,
11900 Sungai Ara,
Pulau Pinang
019-429 9309 (Sg. Ara)
016-446 6036 (Ayer Itam/ Greenlane)
Masa Operasi
5.00pm -1.00am 
Isnin hingga Ahad 
www.facebook.com/RockstarzBurger
IG: rockstarzburgerofficial
 

LIKE FB @PROJEKBLOGGERUTARA


24 ulasan:

  1. nak repeat jjcm penang cmni....
    hipster sungguh Nampak kedai ni...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..
    Semakin maju anak melayu kita..
    Semoga kejayaan berterusan..

    BalasPadam
  3. aduhh btmbh jeles..

    p/s: kak, kot nak join #danauntukmeow tu blh ja kak..
    kak whatsapp ea no yui yg join whtaspp KBU tu... =)

    BalasPadam
  4. tgk rockstarz burger meleleh air liurrr..bila nak sampai nehhh ...:)

    BalasPadam
  5. Memang rock habis r..
    Kena suruh diorang rock kat behrang nie juga.. hehehe

    BalasPadam
  6. owh dari gerai tepi jlan smpai buka kedai..memang menarik habis...kedai pula nampak tertarik...ok malam ni sampai

    BalasPadam
  7. rock habis makan beger ni !! arghhh 28 aribln rasa lambat sgt. hahaha

    BalasPadam
  8. Aduhai, terkenang-kenang pula burger nie. Nanti nak repeat la ^-^

    BalasPadam
  9. alahaii bestnya lah klu ada jemputan kasi gegar mcm ni...hihi meriah ja tgk...
    burger tak boleh tahan... terliurrrrrr.... hahhaa

    BalasPadam
  10. Pehh pehh kecur air liur daku. Hahaha !

    BalasPadam
  11. Namanya pun dah menggegarkan...belum rasa lagi..

    BalasPadam
  12. Assalamualakum..nanti kita g makan beger ni lagi ya..El blanjer bleh??

    BalasPadam
  13. Oooo burger bila dapat mkn burger ini

    BalasPadam
  14. jelosss tak dapat join hari tu.. xpe tunggu la 28hb nie..nk lepas gian..dok melting ja tengok review hampa nie..=D

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. dah 2 kali p nih.. bila laa nak jadi kali ke-3..

      Padam
    2. hahha.. kena selalu terjah. kemaruk beger situ

      Padam
  16. sedap sedap.. asal tengok gambar rasa nak ngulang lagi =)

    BalasPadam
  17. dulu first time makan masa mengadungkan uwais. suka makan perisa kari tu. baru makan sabtu lepas perisa kari jugak. dari dulu sampai sekarang tetap kari jadi pebret hihihihi

    BalasPadam
  18. oho...dh lama gak rockstarz ni btapak no

    BalasPadam