Rabu, 28 Oktober 2015

TRANSFORMERS GEGAR PULAU PINANG

Transformers!!!
Memang fanatik dengan Transformers

Sampai menitik air mataku ketika melihat Optimus Prime mati kena tikam dengan decepticon dalam 'The Fallen" huhu..menjiwai sungguhkan 

Bulan September yang lepas di Pulau Pinang ada satu pameran Transformers Art Street di Padang KotaRamai kawan-kawan sudah terjah. Tapi diriku belum lagi. Yang pelik anak-anak dan en. suami dah terjah awal-awal. Hah..ini tidak adil...tidak adil (layan lagu yuna jap huhu.

Nasib di penghujung September sempat terjah jumpa kekasih hatiku Optimus Prime weeeeeeeeee...hati dah berbunga-bunga hehe

Pameran Seni Jalanan Transformers yang pertama di Asia ini telah pun bermula pada 19 Julai yang lalu di Padang Kota, Pulau Pinang. Sejumlah RM1.1 juta dibelanjakan untuk program yang julung kali diadakan.


Kekasih hati pengarang jantung :)
















Ok tertunai hajat dihati. Good bye my dear Optimus Prime. Jumpa lagi ye :)



14 ulasan:

  1. zakwan xleh nengok ni.. kang ada yg meraung soh pegi penang jugak esok ni haha

    BalasPadam
  2. Cikna antara orang pertama yang g tgk tranformers g masa hari raya kedua, bnyk lagi yg xsiap tapi kami suka je yang dtg pun b'duyun-duyun...

    BalasPadam
  3. sue pun dah tengok dah masa balik raya aildilfitri di kg haritu.
    Anak-anak suka.

    BalasPadam
  4. hamboihhh kemain lagi kekasih depa kan haha

    BalasPadam
  5. besttt nya.. kalau anak sy nengok ni, meraung nak pegiii... haha

    BalasPadam
  6. Kalau la dapat pergi kan best ^-^

    BalasPadam
  7. Dah ada kereta dah sekarang. dulu tak dak...

    BalasPadam
  8. Kak El.. ada lagi ke transformer nie??

    BalasPadam
  9. ada p jugak.. tapi entry sampai ke habis tak buat pun.. hehehe..

    BalasPadam
  10. memang best cuma xsempat p siang

    BalasPadam