Khamis, 1 Oktober 2015

AIDILADHA 2015 DI KUALA LUMPUR

Tahun ini Aidiladha 2015 kami semua menyambut di Kuala Lumpur (rumah adik)
Dah bosan beraya di Penang dan Kuala Kangsar hehe
Lagipun minggu lepas cuti sekolah..bolehlah bawa anak-anak bercuti
Walaupun tidak cukup seorang adik yang kini berada di luar negara mengikut suami bekerja di Canada, tetapi kami semua tetap gembira 

Selepas solat raya terus berhari raya di rumah mertua adik di Ampang.
Hidangan lontong singapore menjadi menu utama
Iols bawa ketupas kacang daun palas dan brownies fly from Penang tau hehe 
Baju raya kami pakai baju raya puasa yang lepas
Kali ni baru dapat bergambar ramai hehe



Baju coklat tu kakak ipar tersayang


Adik tersayang

  
Dengan mak tersayang :)

  
Dua beradik ni pergi kemana-mana sure ingat kembar 

 
 

 
  Kasi can weols berselpiaq pulak hehe


Yeayyy ada juga gambar 1 family..lepas gian masa raya puasa yang lepas tiada gambar 


Banyak cerita nak bercerita..insyallah ada masa nanti laju-laju update harap-haraplah :)
 

19 ulasan:

  1. Meriah juga Aidiladha El sekeluarga... Alhamdulillah kan

    BalasPadam
  2. penuh gambar! hehehe...best best ;)

    BalasPadam
  3. oh beraya di kl..okla sambil jln2 bdk sekolah kn

    BalasPadam
  4. sesekali tukar angin..hihi..nampak meriah..seronok dapat berkumpul ramai2..:)

    BalasPadam
  5. Tak pernah makan lontong singapore. Nampak meriah ye hari raya korban el.

    BalasPadam
  6. cantik la baju anak2 tu.. kebaya labuh kan?

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    BalasPadam
  7. tak dpt nak jumpa sbb kami pun balik kg ..

    BalasPadam
  8. raya ari tu xdapat kumpul dengan family sebab balik ke kampung en.suami..next week baru nak berkumpul beramai2 selamat hari raya aidiladha..hehe

    BalasPadam
  9. banyak nya makanan.. syoklaa pepagi raya meriah gini.. nak mak mertua sorang! ahaksss..:p

    BalasPadam
  10. meriahnya.. El dan adik dah mcm kembar dah..hihihi

    BalasPadam
  11. ketupat palas kacang sedapnya !!! brownies kena ada ehehe..
    kakak oo kakak.. nak order brownies boleh dak ? CT tanya kat wasep tak layan pun..
    sedih hatiku..

    BalasPadam
  12. Meriahnyaaa Raya Aidiladha akak :D

    BalasPadam
  13. La awat tak habaq awal2.. kita pun orang ampang.. kalau tau boleh buka rumah huhuh :D

    BalasPadam
  14. Salam Aidiladha El... Nak sikit brownies..

    BalasPadam
  15. sekali sekala beraya luar kawasan memang lain sikit meriahnya kan hihihihi.

    nampak chicken wing dekat atas meja tu hihihi

    BalasPadam
  16. Meriah nyaaa..kami tahun ni tak ckup 2 org ahli keluarga

    BalasPadam