Rabu, 30 September 2015

DESTINASI TUDUNG ONLINE BOUTIQUE | TUDUNG DI ZALORA



Destinasi Tudung Online Boutique

http://bm.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

Adakah anda mengalami masalah untuk mencari tudung yang sesuai?

Jangan khuatir masalah anda akan dapat diselesaikan dengan cepat!!

OK, sejak akhir-akhir ini terdapat banyak jenama online yang muncul di pasaran seperti cendawan yang tumbuh selepas hujan. Masing-masing berlumba-lumba dalam menawarkan koleksi pakaian yang terbaik kepada para pembeli. Ekoran daripada permintaan koleksi pakaian Muslimah yang semakin meningkat naik, kini semakin banyak jenama online yang juga menawarkan koleksi pakaian Muslimah khusus untuk wanita-wanita berhijab. 

Salah satu ‘hot item’ yang paling mendapat perhatian kedua-dua pihak, penjual mahu pun pembeli adalah koleksi tudung. Nama-nama jenama tudung seperti Galeri Ariani, Naelofar Hijab dan Sugarscarf merupakan jenama-jenama tudung yang cukup terkenal dengan koleksi tudung terkini. 

Tahukah anda apakah destinasi tudung online boutique yang paling mudah untuk anda miliki kesemua koleksi tudung daripada jenama-jenama berikut?

http://bm.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

Apalagi kalau bukan ZALORA Malaysia! Yes, di ZALORA kesemua jenama ini dihimpunkan di bawah satu website dimana anda boleh membuat pembelian secara online dengan begitu mudah. 

Hanya buka laman web rasmi ZALORA dan tujukan tetikus anda kebahagian pakaian Muslimah dan seterusnya kebahagian tudung untuk menemui barisan pilihan tudung online terkini. Temui jenama-jenama tudung yang hebat seperti Jelitasara, Cloverush, NurKasih dan banyak lagi dalam tawaran harga yang cukup hebat!

http://bm.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/
 
Miliki tudung online anda di ZALORA dan nikmati perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah anda tanpa perlu bersesak di lalulintas. Anda juga boleh memulangkan semula tudung tersebut dalam tempoh 30 hari selepas tarikh pembelian secara percuma.

Jom 'shopping' tudung di ZALORA. Anda hanya perlu klik pada gambar-gambar di atas untuk melihat pelbagai koleksi tudung di website ZALORA.
Jadikan ZALORA web rasmi tudung anda. 

Happy Shopping :)

13 ulasan:

  1. Bilalah agaknya nak mencuba pakai shawl gini.. hehehe

    BalasPadam
  2. Senang shopping di hujung jari, macam-macam ada ^-^

    BalasPadam
  3. sekarangni duk rumahpun habis duit yerk...

    BalasPadam
  4. akak nak ucapkan terima kasih kerana datang kat blog akak walaupun agak lama akak tak berkunjung ke sini...

    BalasPadam
  5. Lama x pernah menzalorakan diri.. Haha

    BalasPadam
  6. Lama x pernah menzalorakan diri.. Haha

    BalasPadam
  7. jom shopping perabih hak mana ada

    BalasPadam
  8. ehehe kedai online mmg la menjimatkan masa..
    duit pun laju ja ngalir keluar..

    BalasPadam
  9. zalora dah ada macam2 design kan sekarang

    BalasPadam
  10. lawa2 tapi tak penah beli.. suka jenis lain. heheh

    BalasPadam