Jumaat, 11 September 2015

COOL GHOST MUSEUM PENANG TEMPAT MENARIK DI PENANG

COOL GHOST MUSEUM PENANG
ha apakah itu?
suatu lagi TEMPAT YANG MENARIK DI PENANG yang bakal menjadi tarikan pelancong datang ke Penang


Kali terakhir saya pergi ke rumah hantu GHOST HOUSE adalah di Pesta Pulau Pinang..masa itu saya masih bersekolah. Pergi bercuti dengan keluarga. Saya serik untuk masuk ke rumah hantu GHOST HOUSE selepas itu kerana ketika hendak masuk ke pintu masuk rumah hantu tersebut, tiba-tiba sahaja HANTU terjah saya. Saya terkejut ketakutan dan sepanjang perjalanan dalam rumah hantu GHOST HOUSE tersebut saya hanya mampu tutup mata ekekeke. Ikutkan bagilah masa saya warming up dulu kan hahaha


So, Sabtu ini geng #bloggerutara akan terjah GHOST MUSEUM PENANG ini

Jom!!!jika anda seorang yang berani jom cabar diri sendiri untuk merasai sendiri keseraman di Cool Ghost Museum Penang ini

Tunggu gambar dan cerita-cerita kami semua untuk tatapan anda semua

Walaupun disebut cool namun tidak semestinya ianya sesuatu yang biasa-biasa atau 'fun'
Tempat gelap pun kita takut inikan Ghost Museum kan yang PASTI ianya akan membuat malam anda tidur tak lena...fuhh...saya pun dah mula seram ni ekekekeke


alamakkk scary lah pulak..anda berani???


Ghost Museum Penang terletak di 57, Lebuh Melayu, 10300 Pulau Pinang. Dibuka Isnin hingga Jumaat 10am - 7pm, Sabtu, Ahad dan cuti umum 10am - 9pm.




26 ulasan:

  1. aritu ada tgk org share kata yg masuk sini kena histeria..btul ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke..kt mana nak baca story tu?Hope everything will be going fine esok

      Padam
    2. Ada ke yang histeria hari tu??? Semua tersenyum riang bersama hantu kan ^-^

      Padam
  2. wah macam best je masuk rumah hantu ini,walaupun sebenarnya takut-takut jugak
    boleh bawak payung masuk untuk belasah hantu tak ?

    BalasPadam
  3. bagi i RM1000 pun i x sanggup nak2 tgok si dia kat tepi tuh ngan rambut panjang...

    BalasPadam
  4. sabo jelaa hsna tak bleh sikit benda2 gini.. hahaha..

    BalasPadam
  5. Alamak, ada hantu!!! Larikkkk...

    BalasPadam
  6. eh ada ye muzium cam ni kat Penang ,, Salu dulu2 kalo g sna dok shopping ja tak pernah nak cri tempat cemni

    BalasPadam
  7. Comfirm saya x pergi...scaryyyyy

    BalasPadam
  8. nasib baik semua ok .. tak ada yg histeria

    BalasPadam
  9. hantu mengamuk di penang... hehehe....n

    BalasPadam
  10. ni baru hantu siang mimpi kemalam...err seram plak

    BalasPadam
  11. kita dah terjah kan last Saturday.. tunggu entri yang bakal menyusul..hehehe

    BalasPadam
  12. menaik ni, murah pulak tu tiket dia

    BalasPadam
  13. huhuhu....jeleznya x dpt join skali hr tu

    BalasPadam
  14. Wah boleh terjah muzium ni

    Saya dapatkan air bersih dan jimat bil elektrik. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

    BalasPadam
  15. Ni area bahagian pulau atau seberang?

    BalasPadam
  16. uuuu hampa sakan nooo jalan tak ajak i.. ahaha..
    tapi sebab hampa smeua tengok antuu.. i xpelaaa x ekot..

    BalasPadam
  17. muzium hantu. teringin gak nak pegi huuuu

    BalasPadam