Selasa, 25 Ogos 2015

WINDMILLS PENANG | JALAN PABOI SEBERANG JAYA SIMPANG AMPAT PULAU PINANG

weekend lepas alhamdulilah dpt spend time with the kids
the kids x abis2 duk tya nak pi mana
mama n babah xde plan..kita main terjah jek
dah terlajak sampai ke seberang jaya..tiba2 teringat pasal
duk heboh pasal Windmills Penang..so ajok husband singgah kejap
iols punyalah excited..sekali smpai tgk2 laaa mini Windmills je pun
Rupanya Housing Developer sedang buat promosi perumahan

So Mini Windmills ni just untuk menarik orang ramai datang
Tp cute2 je Windmills ni hihi


Windmillss Penang ni akan abis pada 30/8/15
Buka pada jam 10am-6pm
Nak pergi ke Windmills Penang ni exit dari Toll Tambun
Jalan Straight je nti akan npk Windmills ni sebelah kanan :)





 


15 ulasan:

  1. Assalam El,
    alaaaaaaaaaaa
    xdan nak pi

    BalasPadam
  2. Anak2 pasti seronok pergi situ.
    comey jer bila semua nampak mini..bukan main lagi anak dara tu posing..:)

    BalasPadam
  3. bestnya selfiee takdak org..nina jenuh nk berebut

    BalasPadam
  4. Bestnyaaa..cantekk utk selfie2.. hee ^^, akk..dy dkat area mana eh windmills comey2 nii?? :D #terujanakpisana hihihi :D

    BalasPadam
  5. walau kecik, cambest jugak tmptnya

    BalasPadam
  6. Owh besar tu yer windmill tu ^-^

    BalasPadam
  7. tak dan la nak pi.. cadang weekend ni tapi nak balik KL lew pulak..
    cuci mata tngk gmbr2 uols sajalah =)

    BalasPadam
  8. alah.. comelnya.. tak sempat pown nak pi.. sob sob sob

    BalasPadam
  9. alahai kenapa la semua kat penang .modal dah kurang nak jalan2 huuuu

    BalasPadam
  10. fefeling luar negara nie kalau dapat pergi..

    BalasPadam