Khamis, 27 Ogos 2015

TEMPAT MENARIK DI PULAU PINANG | KARPAL SINGH DRIVE | PERSIARAN KARPAL SINGH

dulu mmg suka outing memalam hihi
tp sejak dah ada anak ramai ni kurang skit aktiviti tu
rindu lak ms dulu2 ekeke
so ajoklah hubby kuar jenjalan amik angin malam last weekend

pas lepak kat SINI
weols terus pergi lepak kat Karpal Singh Drive
Karpal Singh Drive ni dibuat sempena mengingati mendiang Karpal Singh
bukan x pernah dtg Karpal Singh Drive ni..pernah tapi waktu siang je

Sampai2 je dekat Karpal Singh Drive terus weols semua teruja dengan kilauan tiang berwarna biru..xtau pun mmg ada lampu kat tiang tu ekeke 

 
Kalau transformers and the geng yang ada kat Padang Kota tu lepak sini pun sure gempak giler kan haha

 

 


  
 ni pulak gambar siang Karpal Singh Drive 
kredit to penang-traveltips.com


Jalan punya jalan npk boat ni pulak..cantik kan..kalerful betul
Ni pun x tau pun duk ada situ haha..jakun kejap
tulah npk sgt x kuar malam dah kan hehe


Kena carigali balik tempat-tempat menarik di Pulau Pinang pada waktu malam..hehe
So tunggu next review pulak..:)


17 ulasan:

  1. Gambar masa malam tu lebih cantik kan... tiang tu nampak cantik..

    BalasPadam
  2. Hai El... Sejak bila ada kotak di tiang tu... Memang meriah tempat ni sekarang

    BalasPadam
  3. Wah cantiknya lampu2 ni... sronok tgk lampu waktu malam.. lenkali kalau g pennag, blh ajak hubby g sini

    #BU

    BalasPadam
  4. mggu lepas ada p..tp x sempat nak posing..anak2 main skuter..kita jd polis trafik laa follow diorg..hihihi

    BalasPadam
  5. Bila lah nak sampai Penang ni :P

    BalasPadam
  6. CT tak pernah lagi lepak sini.. ehe.. tak ada anak nak bawak jalan2 =P

    BalasPadam
  7. syoknyaa.. best keluar memalam ni.. release tension..:)

    BalasPadam
  8. tak pernah pi.. lagi kesian.. huhu

    BalasPadam
  9. tak pernah pi.. lagi kesian.. huhu

    BalasPadam
  10. dah ada beberapa kawan yg bergambar lepak kat sana.. saya belum berkesempatan lagi..

    BalasPadam
  11. Alia pun suka lepak sana kalau tdoq pulau..dekat ngn umah mentua

    BalasPadam
  12. kami x penah smpai situ lg...wuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  13. tadi tengok kak sha tunjuk time siang time malam pun cantik haaaaaa klu balik penang nak ajak la hubby pegi sana

    BalasPadam
  14. eh eh tantek nya tempat ni kak el :)

    BalasPadam
  15. lama xlepak sini... dulu suka bwk kwn dr kl.

    BalasPadam