Selasa, 11 Ogos 2015

SEPETANG DI TAMAN BOTANI | BOTANICAL GARDEN| TAMAN KEBUN BUNGA PULAU PINANG

last weekend bawa budak2 jalan2 di Taman Botani | Botanical Garden | Taman Kebun Bunga 

Kalau pergi Taman Botani | Botanical Garden ni tak sah tak tengok sekumpulan kera-kera
Anak-anak el dah biasa dengan tempat ni
Cuma yang kecik tu punyalah teruja..terkekek-kekek dia tengok gelagat si kera
Sampai kadang-kadang dekat sangat dia dengan kera-kera tu
Kejap lagi mau kera-kera tu kidnap my doter plak

Dah lama x main shoot ngan camera kesayangan..en. hubby pun dah blur..tapi kejap je lahh..pas2 dah ada kat tangan laju je dia ambil gambar..sampai tongeng2 hahaha

  
ha npk x si kecik tu..paling depan haha


boleh dia lari2 ke depan nak pegang kera tu..adoiii seriau el terus dukung bawa ke belakang..risau sat lagi kera tu cako anak dara sorg ni
  

happy breastfeeding gais haha


kemain tau mek ni..laju je ke depan..menyengeh tak ingat


dah kenapa serious sangat plak


oiiii turunnn..turunnnn



aceh ceh ceh...


matahari depan mata je..tapi ku tahankan jugak haha


kaki smurf tu sape eh haha

17 ulasan:

  1. comelnya dia...lama x masuk sini kan kak el...terus dah besar jer anak dara tu ha..

    BalasPadam
  2. akak selalu lalu tapi xpernah singgah..nanti nak singgah juga laa..hihihi

    BalasPadam
  3. Bestnyaa jalan jalan taman botani :D

    BalasPadam
  4. ehh..tetiba ada kaki kecik menyelit..hehe

    BalasPadam
  5. Lawa kasut 2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Cantik la tempat nie, teringin nak pergi ^-^

    BalasPadam
  7. eh si kecik tu dah laju berjalan eh...cepat dia besar

    BalasPadam
  8. berani nyer anak dara sorg tu dkt kera, kalau CN mmg takot..

    BalasPadam
  9. Assalam El,
    lamaaaaaaaaaaa tak pi botanical garden :)
    nak kena terjah ni

    BalasPadam
  10. kemain hepi anak dara kecik tu

    BalasPadam
  11. hehehe suka la budak2 kan kalo dapat datang sini.. CT last singgah sini time form 5 rasanya.. rombongan sekolah kekke.. ada kawan kena kejar beruk..

    BalasPadam
  12. dari zaman kami hanimun dulu dah byk kera. rupanya sekarang pun byk lagi ek. dah macam signature tempat tu pulak huuuu

    BalasPadam
  13. Comelnya taman botani... Bila nak sampai kat sana

    BalasPadam