Rabu, 26 Ogos 2015

LEPAK DEKAT JAMBATAN KEDUA PULAU PINANG | TEMPAT MENARIK DI PULAU PINANG

hari tu my hubby ada pergi mengail kat bwh jambatan kedua pulau pinang
so last wiken dia nak bw weols p tengok tempat tu..katanya best nak lepak2 
so last nite weols pun terjah lah kejap...ramai gak yg lepak kat situ
ada gak yg  buat aktiviti BBQ

ekceli ada jetty kecik kat situ..tp seriau nak bw budak2 tu..sbb jetty tu xde berpagar
budak2 tu pulak jenis xreti dok diam..satg ada yg mandi laut memalam haha

so uols yg suka nite outing bolehlah lepak2 sini Jambatan Kedua Pulau Pinang
yg suka ambil gambar boleh try shoot..mesti awesome ;)

  
 

15 ulasan:

  1. wahh ada batu penanda 2nd bridge tu yg menarik kann ;p

    BalasPadam
  2. kami xpernah lg singgah waktu malam..huhuhu

    BalasPadam
  3. Nampak cantik suasana malam kat situ...

    BalasPadam
  4. adik SA duk kat kuarters LKIM tu..dekat x? nanti majlis bertandang dia SA lepak sana on 18hb...

    BalasPadam
  5. Seronoklah orang Penang boleh lepak2 kat jambatan p.pinang...
    Bunda ni sampai pun tak pernah lagi...

    BalasPadam
  6. Tak pernah sampai LG tempat ni

    BalasPadam
  7. hehehe tak pernah plak rasa nak lepak tempat ni kak hehehe..
    nxt time maybe.. tapi kalo sorang dua seram gak kan.. ngeh3..

    BalasPadam
  8. tengok orang je selalu kat sini.. sendiri pun tak pernah sampai..

    first bridge pun tak pernah lepak kat bawah tu... haihhh

    BalasPadam
  9. cantik la. nak pegi jugak la nanti. mana tau berjodoh pulak nampak ikan lumba2 datang nanti ekekekeke

    BalasPadam
  10. x pernah lalu lagi jambatn kedua nie..

    BalasPadam