Jumaat, 28 Ogos 2015

LELAKI PERTAMA DI MALAYSIA MELAHIRKAN ANAK | PREGNANCY SUIT

Teruja bila di Malaysia ni dah ada 'pregnancy suit' untuk LELAKI yang ingin merasai pengalaman melahirkan anak. Dengan pregnancy suit ni suami boleh cuba (jika kuat semangatlah haha) untuk merasa kesakitan ketika melahirkan anak.

DJ Prem dari Radio MixFM telah mengeluarkan kenyataan bahawa kehidupan seorang wanita sungguh menyenangkan.

Kenyataannya itu bagaimanapun tidak disenangi ramai terutamanya kaum wanita. Sedar dengan ketelanjuran kata itu, penyampai radio ini nekad untuk merasai sendiri pengalaman bergelar wanita dengan mengenakan ‘pregnancy suit’ dan ‘melahirkan’ bayinya sendiri.

Di bawah ni ada video Prem melahirkan anak..jom tengok..kepada lelaki/suami khususnya jom tengok sekali ekekeke




 

 

 Walaupun pengalaman Prem ini tidaklah 100% seperti yang dilalui oleh wanita namun dia mendapat pelbagai pujian daripada netizen. Tengok tangan kawan dia yang pegang Prem masa ‘melahirkan’ bayinya. Habis calar-calar.

So suami2 hargailah isteri-isteri anda..jagalah mereka seperti bidadari..kalau mereka marah, merajuk, dan mcm2 lagi peel..ingatlah yang isteri2 anda tu pernah melahirkan anak anda dengan kesakitan yang amat 

So, suami2 di luar sana...ada brani ka? 

kredit to ohbulan

21 ulasan:

  1. huhuh itulah cbrn nya kan.jgn sedp kata je =)

    BalasPadam
  2. hahahaha rasakan !! hahaha.. CT tanak tengok la..
    lagi takut nanti kekeke..

    BalasPadam
  3. hahaha...pastu bg dia rasa sakit dijahit tang tuuuut mentah2.. pastu bg dia berpantang pulak 44hari..best wooo

    BalasPadam
  4. huhu,,kesian prem..tapi x sampai hati kalau nak bagi asben rasa..dia demam je pon macam dah sakit macam nak ape entah..part tahan sakit ni rasa wife memang kuat..kan2...

    BalasPadam
  5. Haha..rasakan ..tu baru sikit kan mommy2..cewah..blagak plak stmnt..

    Being a woman is not an easy way out...

    Salam ukhuwah.

    BalasPadam
  6. haa, ni baru manusia yg 'cipta' tahap kesakitan tu, bukan yang real punya. hihihi :)

    BalasPadam
  7. husna dh tgk videonya.. prem tu siap maki.. hahaha.. nasib baik laa bukan lelaki yg pregnant..

    BalasPadam
  8. hahahaha... macam ni pun ada..

    BalasPadam
  9. hahaha.. lelaki yang tak hargai wanita, bolehlah try rasa macam ni..

    BalasPadam
  10. hahaha.. lelaki yang tak hargai wanita, bolehlah try rasa macam ni..

    BalasPadam
  11. Kalau la boleh bagi laki kita test kan....
    Ckup la dia amik alah kita pun jadik la

    BalasPadam
  12. macam-macam...besar pengorbanan isteri patut dihargai...tetapi besar lagi amanah yang ditanggung oleh suami untuk membimbing isteri dan anak-anak dengan menggalas dosa-dosa mereka....sayangilah untuk disayangi... :)

    BalasPadam
  13. emmm...emmm...nk gak try sbb x tau rs sakit bsalin tu cmna...huhuhu

    BalasPadam
  14. hadui..lucu pula nampak pelik lelaki kelihatan macam tu..hehehe..salam kenal blog klik laman Pesona Etuza ya

    BalasPadam
  15. haaaaa padan muka. tulaaaa ingat senang sangat gamaknya jadi perempuan ni. ingat kita ni duduk bersenang lenang sesaje gamaknya. padahal sakit bersalin kita ni hanya Allah je yang tau macam mana rasanya. baru dorang tau wanita tu kuat macam mana

    #Emo hahhahhaha

    BalasPadam
  16. Hahaha segala ayat2 dan perkataan2 keramat keluar.. Baby dia bila besar mesti pandai maki woohohoooo haha

    BalasPadam
  17. Masing-masing ada tanggungjawab.. Bukan senang menjadi wanita dan amat berat tanggungjawab lelaki. Keduanya saling melengkapi..

    BalasPadam