Sabtu, 8 Ogos 2015

CONTEST FOR READER BITT 2015

Ha pada hantu2 GA  boleh lah join contest ni kihkihkih
hadiah pun best sgt

klik gambar contest dibawah tuk join ok! :) 

http://bitttravel.blogspot.com/2015/08/contest-for-reader-bitt-2015.html

 Soalan : Teka mana satu Iskandar dan Ismeth???

Jawapan contoh di kotak komen di bawah entri :

Nama dan link repost : ________
Jawapan : A- Iskandar B- Iskandar

Pemenang Contest dipilih melalui :


2. Jawapan anda betul, di ruang komen blog ini sahaja dan saguhati jika anda tinggalkan link jika anda repost keseluruh entri, di blog sendiri. Kalau betul dan repost 2 hadiah menanti anda...jika jawab betul tanpa repost 1 hadiah sahaja di menangi.

***jika 5 orang dan lebih menjawab soalan yang betul dan repost maka pemenang akan di buat cabutan undi oleh doubleIS sendiri...

3. Sekitar Semenanjung Malaysia tidak termasuk Sabah dan Sarawak (senang untuk pos hadiah kerana hadiah hanya melalui postage sahaja tanpa pertukaran wang tunai)

Antara hadiah menarik untuk di menangi :

  

Tarikh tutup : 31.8.2015 Selamat hari Merdeka! 
Pemenang akan di umumkan pada : 11.9.2015
 
Good Luck!

10 ulasan:

  1. Bila la nak ada semangat join GA ni

    BalasPadam
  2. terima kasih ya El sudi join!!!

    BalasPadam
  3. Rajinya dia joint contest..semoga berjaya..

    BalasPadam
  4. Assalam EL,
    good luck lagiiiiiii naaaaaaaaaa

    BalasPadam
  5. selamat bersegmenn.. godluckkk

    BalasPadam
  6. salam...keputusan contest dah keluar http://bitttravel.blogspot.my/2015/09/keputusan-kontest-teka-mana-iskandar.html

    BalasPadam