Khamis, 30 Julai 2015

SAHABAT ALAM MAYA

aku kenal mereka ni dah lama
sejak mengandung anak pertama
mula kenal dalam mengandung.com (m.com)
semuanya tengah tunggu due nak beranak haha kelakar ms tu

igt lagi setiap hari setiap masa ada je celoteh kami di m.com tu
ada sahaja thread baru dibuat
bersambung2lah lah kami cerita dalam tu
macam-macam yang kami kongsikan 

tak cukup di situ kami beralih pula membuat fotopages
lepas tu blogspot..then facebook
dan terbaru IG dan whatsapp

kami serasi bersama

kami luah..kami share..kami simpan rahsia

kami ketawa..kami menangis bersama

kami jaga hubungan

kami group mommies the HULK yang giler2 otaknya hahaha
alhamdulilah hampir 9 tahun lebih kami bersama

nilah kawan alam maya ku yang pertama sampai sekarang
alhamdulilah hubungan kukuh hingga sekarang



Ini geng2 mommies belah utara SAHAJA..tp ada sorg tu sesat dr kl mai balik kpg kat baling..so singgah jumpa..tp ngan iols xsempat jumpa sbb diorg kejor masa..haha tp semua ni dah pernah jumpa byk kali..kami geng mommies the HULK merata ada hehe dari PERLIS sampailah ke JOHOR dan BRUNEI

ada lagi yg x berjumpa tp still keep in touch smpai skrg..bersembang dalam wasap je hehe 
Mostly kwn2 ni duk kl sana nun..ntah bila nak wat gatheran besar-besaran..masing2 dah beranak pinak

paling muda umur 29taun anak dah 6 orang uols huhuhu..group ni pantang taw sorang bunting pakat berderet folow bunting sama...kan nama pun serasi bersama hahahaha

Semoga persahabatan kita kekal sampai bila2 insyallah amin

Kalau kumpul semua ni mau gempak satu malaya hahaha 


nota noti: masih bz lagi belum kesempatan nak terjah blog uols
ni pun lepas abis meeting huhuhu..ari2 meeting adoiyaiii
ni pun curi2 masa..jeles tgh uols update hari2 hehe





15 ulasan:

  1. best kan kenalan alam maya ni.. sebab bila di alam maya kita berblog, kita cerita dari hati ke hati, lagi rasa rapat gitu.. :))

    BalasPadam
  2. dri alam maya trus ke realiti.. sronok =)

    BalasPadam
  3. ada group mommies the hulk ye.semoga ukhwah el dan mereka terus berpanjangan

    BalasPadam
  4. Bgs2..rapatkan hubungan..silalah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Wah ada group mommies yer... best la gitu ^-^

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..moga psahantan kalian kekal slamanya..tetap utuh

    BalasPadam
  7. moga psahabatan kekal selamanya

    BalasPadam
  8. semoga ikatan terjalin kekal hingga ke Jannah..

    BalasPadam
  9. bestnyer leh geng preggy sama2 ye

    BalasPadam
  10. Assalam El,
    he3
    sakan group bunting yer he3
    lariiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  11. bestnyaaa.. macam ni la kita nak.. kenal di dunia maya then terus jadi kawan =)
    jom jadikan #BloggerUtara pun macam ni..

    BalasPadam
  12. hehehe group bunting yer..Tahun depan pon #bloggerutara pon kena tukat #bloggerutarabunting ok idak???

    BalasPadam
  13. bestnya... haha kak muni group bunting xsesuai la

    BalasPadam