Khamis, 4 Jun 2015

RESEPI PIZZA MUDAH DAH CEPAT WITH NON STICK PAN | PIZZA TANPA DIULI


pagi tadi iols sempat buat pizza
pizza ni xpayah nak uli2 bagai
semua campak dalam pan n terus masak
senang kan hehe


dah bancuh2 bahan dlm pan (api belum buka) ratakan n letak topping


Tutup pan rapat2 n masak lam 5 minit..pas 5 minit bukak penutup tu skit then cook lagi 10 minit


Tadaaaa siap dah pizza sosej tuk bebudak tu..mama el  pun leh tapau g ofis


Cepat dan Senang 

Ekeceli kwn el tag video cara wat pizza ni kt fb..so ape lagi mama el try lah..not bad hehe

RESEPI PIZZA MUDAH DAN CEPAT tanpa uli

  


Gigih  mama el printscreen hehe 
 

Selamat Mencuba

18 ulasan:

  1. wah pizza tanpa di uli....look yummmyyyyy

    BalasPadam
  2. heh..nak buat laaaaaaaaaaa..senang gilas!

    BalasPadam
  3. Pizza versi mudah ni kene cuba buat juga la kan. Nampak macam senang je ^^

    BalasPadam
  4. eh el takyah uli-uli..nampak macam senang..

    BalasPadam
  5. Assalam El,
    waaaaaaaaaaaa
    iols loike la resipi niiiiiiiiiiii
    nak kena coba ni :)

    BalasPadam
  6. salam el
    aku dah agak dah mesti ko dah buat
    ehehhe
    tapi emsti dua ejnsi tepung meh?
    doh dia tebal ke nipis?
    sama mcm papa john ke? pizza hut ke? or mcm dominos?
    acu cer try jawab beb

    BalasPadam
  7. eh eh...senang nye wak...nak menguli sbnrnya paling malas! minatk resepi ye!



    Singgah Blogwalking....:)

    jemput baca entri tentang masalah "wanita"
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/hilangkan-keputihan-dengan-alfalfa.html

    BalasPadam
  8. berbaloi-baloi buat sendiri kan

    BalasPadam
  9. sedapnya el... setakat ni eija tak pernah try buat lagi pizza... tp suka makan pizza :)... boleh cuba nnt

    BalasPadam
  10. eh ! senangnyer mcm ni, kena try ni, cn suka bnda2 senang ni ! hehe

    BalasPadam
  11. yeeee CT ada tengok video tu.. maknanya memang menjadi eh ?
    serious.. nak try !!!

    BalasPadam
  12. nampak mudah laa.. nanti boleh cuba laa..

    BalasPadam
  13. Kak el nak tny masak dgn api kecil ke sederhana kecik ke cmne.. Huhu sb penah bc kt blog org len dy buat jd hangus ��

    BalasPadam
  14. sedapnyaaa.. tanpa diuli yang kena buat

    BalasPadam