Khamis, 11 Jun 2015

BERSANTAI DI FLAMINGO HOTEL BY THE BEACH

sejak dari couple lagi weols suka lepak or amik angin kat sini
smpai lah dah beranak pinak pun kdg2 bw or berkelah kt beach ni
tp hari tu dah petang sgt..lg pun xplan pun nak dtg sini
just drop nak amik angin petang

mmg sini port yg sgt popular
beach ni terletak di tepi Hotel Flamingo By The Beach
time weols smpai tu angin kuat giler..best pulak
then ramai yg tgh berkelah n berbbq
malangnya xsmpai 1/2 jam weols lepak..npk awan hitam berarak dtg
terus angkat kaki hahaha...tiba2 hujan lebat..teringat pasal tsunami

tapikan syg time weols lepak situ tgh beach situ sgt kotor dan xdijaga
ranting2 kayu sampah sarap berselerakan...sedih!!
napalah xde yg jaga pantai tu..pantai tu sgtlah cantek 
beach tu mmg panjang jugak



 

alamak ari tu my anak teruna jd photog lah so xde lak gambar dia..



so belanja pic wefie weols berdua..pic ni ms celebrate his besday yg ke-8 :)


pantai yg weols lepak2 tu mcm pic kt atas ni..mmg panjang n sebelah yg ada kerusi putih2 tu hotel Flamingo...npk x ada sekelompok warna merah2 kt pokok hujung sana..ha kt situlah weols lepak2...pic kredit to klurbanite :)

lau uols dtg penang xtau petang2 nak lepas mana..ataupun boleh stay nite kat Hotel Flamingo by The Beach di Batu Feringgi ni..boleh layan angin petang best ooo :) kbai

26 ulasan:

  1. bestnyaaa cuti cuti malaysiaa. hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. wahhhh seronoknya bersantaiii, nak bersantai jugaklahh...he he he...

    BalasPadam
  3. eh...bjanji dgn Sha ke k.El?

    BalasPadam
  4. Syoknya lepak tepi pantai tambah2 abgin kuat pulak tu..sejuk je rasa.

    Tp syg la pantai tu tak dijaga kan..

    BalasPadam
  5. klu awan tak kelabu mau berejam bleh lepak kn...sebelum hujan turun baik cabut lariii ;p

    BalasPadam
  6. bila la nak p penang ni.. teringin gak nak ke sana lg..

    suka nengok abg danish..muka dia tenang jek, pastu manis jek, hehe

    BalasPadam
  7. best dapat amik angin kat pantai..

    BalasPadam
  8. besttnyaa dapat jalan2 mcm nii..

    BalasPadam
  9. happy nya tengok family k.el... nak mcm ni jugak nati ^_^

    BalasPadam
  10. ariqa mcm boboi... hihiii
    weh, rambut 2 beradik tu pjg2.. sng ka wei hg nk jaga??
    semlm aku dok gelak pas baca n3 aquarium hg
    hahahhaa... tetiba ada juon sebelah
    smpi lupa nk komen :P

    BalasPadam
  11. Peoplenowadays tak fikir org lain mcm xde tamadun dah ada un.. Suka buang sampah merata rata.. Apa nak jadi tah la.. Pucuk pakal kena didik anak dr kecik :)

    Jom join Segmen Terbaru Saya ini

    Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Travelog:Water RaftinG Di Sabah

    BalasPadam
  12. wah...dah besar dah sikecik tu.. dah bolih sama2 enjoy...
    comellll..

    BalasPadam
  13. Assalam El,
    betoi3
    iols lagi soka beach dekat flaminggo tau3
    kalo dinner kat flaminggo mesti pi awai sebab nak beaching puas2 dolu he3
    baru ni dok bayview, beach dia tak syiok
    dedolu ada duduk kat holiday in pun tak berapa best jugak beach dia tau3

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum El..seronok sakan amik angin petang kat tepi pantai..
    besar dah anak teruna tu..badan pun semangat..:)
    Selamat berpuasa el..Salam ramadhan..:)

    BalasPadam
  15. Selamat menyambut ketibaan Ramadhan EL ;-)

    BalasPadam
  16. wahh...meriah kan anak ramai...dah 4 dah hah el... baby pun dah besar Nampak...comey... Selamat menyambut Ramadhan el

    BalasPadam
  17. seronok jalan anak branak ye.. kawasan pantai blah situ mmg teruk sket kan.. sbb dia tau org x mai mandi sngt.. dia malaas nak jaga.

    BalasPadam
  18. Bestnya lepak tepi laut.. Sha x suka mandi laut.. tapi suka lepak tepi laut.. dengan anginnya.. memang nyaman r..

    BalasPadam
  19. best sesekali lepak kat tepi pantai macam nih..

    BalasPadam
  20. Selalunya jarang ke pantai.. ada pun lepak kat Batu Feringgi

    BalasPadam
  21. wah bestnya dapat p berkelah

    BalasPadam
  22. cantik no pantai dia panjangggggg. kami ni nama je kawen dgn orang penang tapi sangat jaranggggg melepak dekat pantai2 belah sana tu

    BalasPadam
  23. cantiknyaaa pantai.. kalau p best main pasir

    BalasPadam