Selasa, 21 April 2015

PERIUK NOXXA | PRESSURE COOKER

igt x ritu el cashout duit nuffnang
pas2 el plan nak pakai duit tu tuk cuti2
tp tiba2 cuti terbantut sbb kete rosak huhu
dari duit tu abis mcm tu je
baik digunakan tuk tujuan kebaikan hehe
last2 el beli periuk noxxa ni

mmg berbaloi2 beli periuk ajaib ni
mmg menyenangkan kerja memasak 
dah el ni anak ramai..ada anak kecik..ada anak yg bersekolah 
mmg periuk noxxa ni membantulah
membantu dr segi masa
periuk noxxa ni mmg mempercepatkan proses memasak

masak nasi 7minit je uols 

antara resepi2 yg el dah try setakat ni lah eh


nasi beriyani ayam 7minit


Buah kuah mee daging..daging lembut masak dalam 10minit


Daging masak kandar 15minit
Daging masak lembutt


hr tu time lunch pas amek anak sekolah...laju2 el masak bihun spore ni..sj nk bw g ofis..makan2 kt ofis..masak bihun ni nk tau bape minit..steam 3 minit je tau..bihun x payah rendam2..basuh pas2 campak dlm periuk tu..senang kan hehe


Ayam golek noxxa..masak 20minit dah siap hehe..


ha yg ni sure uols x percaya..masak pulut just 7 minit ok..xpayah rendam2 pulut tu semalaman..just basuh pulut tu then campak dlm piuk hehe..huh lega dpt pulut..cam gini lah boleh lah msk sllu pulut kuning ni haha


try masak ikan pari bako ngan daun pisang..masak 7minit je.. 


Buat aglio olio balik lunch ritu..spageti xpayah rebus2..basuh dan campak dlm periuk hehe..masak 3 minit je taw..


buat popcorn pulak..masak 1minit je..hehe


apa2 nasi..nasi tomato ke nasi beriani ke semua masak 7 minit je..ni iols masak nasi kacang dhal..pun 7 minit gak..seronoknya memasak  


Rendang ayam pulak..kan kena amik ms lama nk masak rendang...pakai periuk ajaib ni hanya 10-15minit je dah masak ok hehe..makan plak ngan pulut kuning..adoiiilahhh best nye hehe


nilah periuk noxxa kesayangan iols

mmg menjimat masa, letrik

mcm2 boleh masak dlm periuk ni nti nk try masak kek..dodol mcm2 lglah dlm ni pulak hehe 

periuk ni boleh bako, steam, mengoreng, slow cook, high pressure, low pressure dan mcm2 lg hehehe


AWAS!!!periuk ni sesuai tuk ibu2 yang sibuk..anak ramai..ada anak kecik dan suka memasak. Periuk ni sesuai tuk masak masakan yg perlu mengambil masa yg lama..takat nak masak sayur tu..pakai dapur biasalahhh..dan yang ada masa tu xpayahlah pakai periuk ni..pakai je dapur biasa tu je ekeke

59 ulasan:

  1. bestnya...!!! berbaloi beli.. mcm2 bleh masak?
    ate, regenya cane plak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. el dulu beli 597
      skrg slps gst xsilap 637 kut
      boleh beli cash atau instalment 4xbyr
      xpun boleh terus pergi dealer2 amway

      Padam
    2. El...beli kat mana dpt rega cam tu...

      Padam
    3. Sekarang harga katalog rm788.65. Harga ahli rm657.20 mai pm akak.di 019-2494819 nakdapat beli harga ahli.

      Padam
    4. Mcm mna cranya nk dpt harga 657.20 tu..

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. alaaa mcm dah TERTARIK je niiii..tunggu ai masuk umah nanti la beli..

    BalasPadam
  3. banyaknya menu yang dah el masak...jelesnyerrr

    BalasPadam
  4. harga dia boleh tahan gak mahai nye kan..pernah survey gak nk beli takut jdi bahan perhiasan je huhuhu...tgok menu yg mama el masak tu tanjat2 kita huihhh mcm2 menu boleh ye...

    BalasPadam
  5. Kwn2 sue ramai yg dah guna. Sue blom ada rezeki nk beli. Best periuk ni sbb jimat masa di dapur kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul...sebab cepat dan selamat. Masak nasi hp 7 minit aja. Pasti guna punye...hari-hari boleh masak nasi...

      Padam
  6. ini betul2 buat akak jeles..bukan main lagi el memasak pakai periuk ni..
    cepatla el brape regenya..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. el dulu beli 597
      skrg slps gst xsilap 637 kut
      boleh beli cash atau instalment 4xbyr
      xpun boleh terus pergi dealer2 amway
      el beli kat kwn el hehe

      Padam
    2. Akak boleh tolong belikan harga ahli. Rm657.20 tuh dah masuk gst. Free delivery bu Amway. Harga katalog rm788.65

      Padam
    3. Mcmna nak contact ibuyati nak dpt kan harga ahli??

      Padam
  7. Balasan
    1. el dulu beli 597
      skrg slps gst xsilap 637 kut
      boleh beli cash atau instalment 4xbyr
      xpun boleh terus pergi dealer2 amway
      el beli kat kwn el hehe

      Padam
  8. Assalam el,
    melampau tau uols ni
    iols dah tersooooooooookaaaaaaaaa
    cencaner ni????????
    sob3

    BalasPadam
  9. bestkan periuk ni.. masak sup tulang pun kejap je., :))

    BalasPadam
  10. tu la ada bc review psl periuk ni masak kejap je...mcm2 bole buat...mmg berbaloi la el bli....

    BalasPadam
  11. eL review da macam duta Noxxa je..
    Sebelum ni tengok kt FB eL dok sebut Noxxa2 ingatkan jenama apa kan, rupanya periuk tekanan :)

    Berbaloi gak ye, semua main minit2 je, senang..
    Berapa RM rege eL?

    BalasPadam
  12. mak ada periuk ni...beli dh lama dkt 4 5 tahun gak la.

    tiap kali ry periuk ni jd mangsa.rebus ketupat, rebus daging n masak rendang, msk nasik tkejut tgempar sbb tetamu mai ramai mmg bbaloi gila la

    BalasPadam
  13. banyak gak dapat nuffnangnyertu..
    berbaloi2 ler berblog... dapat periuk lagi... dapat kawan lagi...
    dapat masak sedap2 untuk anak2 lagi.. rjaintu..

    BalasPadam
  14. jeles tgk EL sempat masak2 gitu..mama bz melayan dayyan yg semakin ganas..ha2.. :P

    BalasPadam
  15. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam
  16. banyak kegunaan & memudahkan

    BalasPadam
  17. blh x bg resepi2 yg el buat tu..tia

    BalasPadam
  18. blh x bg resepi2 yg el buat tu..tia

    BalasPadam
  19. blh x bg resepi2 yg el buat tu..tia

    BalasPadam
    Balasan
    1. resepi boleh ambil kat fb periuk noxxa

      Padam
  20. saya dealer amway...berminat & utk sebrg pertanyaan boleh email wanayu99@yahoo.com

    BalasPadam
  21. siapa yang berminat utk beli pressure cooker noxxa bole wassap saya 019-3848682. instalment disediakan

    BalasPadam
    Balasan
    1. instalment berapa bulan n ade extra charges tak

      Padam
    2. instalment berapa bulan n ade extra charges tak

      Padam
    3. Salam sy ada pengedar produk anway..sape yang berminat boleh contact sy di 0132226572.Adilla

      Padam
    4. Salam sy ada pengedar produk anway..sape yang berminat boleh contact sy di 0132226572.Adilla

      Padam
  22. bismillahir rahmanir rahim

    Manfaat kan yang percuma untuk mencapai yang lebih bermakna..

    klik disini perMULAan langkah kejayaan anda....:



     http://cmd-autodownline.com/1893

    BalasPadam
  23. bismillahir rahmanir rahim

    Manfaat kan yang percuma untuk mencapai yang lebih bermakna..

    klik disini perMULAan langkah kejayaan anda....:



     http://cmd-autodownline.com/1893

    BalasPadam
  24. Saya dealer barang amway area shah alam, sepang & selangor.. sape berminat boleh wassap saya 0192541061... saya akan bg best price & ada juga buat kutu noxxa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  25. Hi saya dealer Amway area penang
    Kalau berminat bolehlah wasap saya
    0125828454

    BalasPadam
  26. Nape El tak jual sama. Untung banyak tu ^-^

    BalasPadam
  27. Salam,

    Saya ada satu unit Noxxa Pressure cooker seperti mana dalam gambar di atas.
    Baru dan tak pernah guna.
    Ingin jual kat harga yang berpatutan, confirm akan lebih murah dari market.
    Lokasi saya di Kota Kinabalu, untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya di "01110627782" atau boleh sms saya harga offer anda.

    BalasPadam
  28. Assalam..
    sy pun ade 1periuk noxxa nk di jual sbb xguna..bli bln6 2015..
    guna bpe kli je mse mula2 bli.pot beras,senduk pn xpnh guna lg.
    klu ade yg bminat lehla wassap sy(0143489078)

    BalasPadam
  29. Memang amat mudah memasak. Cepat dan lazat. Akak boleh tolong beli harga ahli kalau nak. Mai pm akak laju-laju di 019-2494819/010-5187297

    BalasPadam
    Balasan
    1. Free delivery oleh Amway ke mana-mana baik Semenanjung atau Sabah dsn Sarawak.

      Padam
  30. 1 june 2016 brg -brg dlm shoppers katalog termasuk pc noxxa akan naik harga lbh kurang 7.5%. Mai pm akak kalau nakbeli sekarang...

    BalasPadam
  31. Saya pnah masak nasi pakai noxxa..hp 7 min gak..tp nasi lembik..beras x cantik..ade skali tu..msk nasi tomato..7 min gak..nasi berkerak..huhu..blh bg pendapat?sume nasi2 tu pki beras basmathi..

    BalasPadam
  32. Saya pnah masak nasi pakai noxxa..hp 7 min gak..tp nasi lembik..beras x cantik..ade skali tu..msk nasi tomato..7 min gak..nasi berkerak..huhu..blh bg pendapat?sume nasi2 tu pki beras basmathi..

    BalasPadam
  33. Saya pnah masak nasi pakai noxxa..hp 7 min gak..tp nasi lembik..beras x cantik..ade skali tu..msk nasi tomato..7 min gak..nasi berkerak..huhu..blh bg pendapat?sume nasi2 tu pki beras basmathi..

    BalasPadam
  34. Hi..saya mae dealer kt dungun,kemaman,kerteh n KT..boleh berhubung dgn saya jika ingin tau lebih lanjut pasal periuk noxxa...wasapp 0122783478

    BalasPadam
  35. saya ada stok di KL... siapa berminat, boleh call saya 012-5027093

    BalasPadam
  36. Assalam..saya dealer periuk noxxa untuk kota bharu..kalau nak noxxa harga ahli RM657.20 blh hubungi saya di 0179581153..terima kasih

    BalasPadam