Selasa, 31 Mac 2015

RIADAH DI PADANG KOTA

wow lama giler x berupdate blog
kemalasan melampau lampau
aku tya apa khabarrrrr..semua
hope semua sihat2 hendaknya

hujung mggu lepas 
kakak arwen mtk pi jalan2
weols pun x tau nak pi mana kat pulau pinang ni
last2 kami bw diorg lepak2 kat padang kota
yess..padang kota as uols know ewahhhh speaking lagi ahaks
padang kota as uols know mmg tempat lepak2 waktu petang
kat situ juga ada Kubu Lama Cornwallis ada foodcourt dan jetty nak pi krabi/langkawi/phuket etc

lama gak weols x lepak2 sini
so dgn rasa gembiranya kami lepaskan budak2 tu main
x sah budak2 tu pau kami

npk je org jual mcm2 semua nak
budak2 tu npk ada org jual main tiup2 belon tu
kt situ ada org jual belon yg tiup  besor2 tu kan
haaa iols pun belikan tuk anak2..bapak diorg xbagi sbb mahal
tp mama el belikan jugak..sian budak2 tu..g pun 1st time main belon cengitu
ekekeke
satu mangkuk kecik tu RM3..so 3budak..RM9
lau nak topup air belon tu RM2
mama el ckp..cukup lahhhh dari xmerasa..korg  merasa jugak ekeke
nasib anak2 faham :)


budak kecik ni kemain seronok dpt jalan2..latest update ariqa dah leh tatih 2 step baru


baju ariqa tu..baju turun temurun...elok lg..ritu beli time raya 3 tahun lepas..


mek alana ni pilih nak pakai dress ritu..kemain mek ni hehe..


Dpt main belon ni pun dah seronok sgt deme


pasal kakak arwen kena masuk darjah 1..iols cite next entry k


Abg danish tu pun kemain seronok main belon w/pun umur dah tua hahahahah
 

Petang tu cuaca sgt cerah dan x panas sgt


Princess Alana


 Oklah anak2..time to balik..esok sekolah :)





13 ulasan:

  1. budak2 paling seronok kalo dapat 'free' mcm ni...
    kita mmg kena bagi mereka masa utk 'bebas' bermain

    BalasPadam
  2. seronok tgk depa..
    haa, ye la nape arwen masuk drjh 1? sbb lahir bulan 1 ke cane? sekolah zakwan camtu..

    BalasPadam
  3. Assalam El,
    Si Fayyadh ritu maen kejap ja pun big bubble tu
    last2 kena beli bubble gun pulop
    Fayyadh rasa boring bubble tak berkepuk2 keluor kalo pakai big bubble tu he3

    BalasPadam
  4. ooo lama sungguh xpergi n lepak2 ke padang kota...

    BalasPadam
  5. best je kn tgok main belon buih yg beso2 tu...klu tak silap boleh wt sndri cer try search kt google nk wt buih belon tu jimat skit bleh main bekali kali hihihi ;p

    * kak sy still tggu email address dri akak...

    BalasPadam
  6. seronok tengok budak-budak dapat main belon tu...heaven main buih terbang,.teringat cik aisyah kejar buih sabun..alahai...

    BalasPadam
  7. lama tak jejalan ke padang kota ni

    BalasPadam
  8. dah jd fenomena sekarang..
    last week ada bwk juga asya main buih sabun ni.. just rm2 semangkuk...

    BalasPadam
  9. woooo da ada main2 belon eh sini miahahaha..
    yang tua ni pun rasa excited haih nak p main..

    BalasPadam
  10. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam
  11. alah kak nina nk main belon tuttttttt

    BalasPadam