Isnin, 23 Mac 2015

BELANJA ANAK-ANAK NONTON SPONGEBOB

w/pun percutian kami tak dpt diteruskan
kami dapat balik kampung jumpa mak abah and family abg
anak2 lagilah suka dpt main2 ngan cousin2 diorg tu

then rasa xpuas hati x dpt gembirakan ati anak2
weols belanja diorg tgk movie plak
so anak2 request nak tgk spongebob the movie

ariqa kenalah tinggal ngan bs
bukan xberani nak bw ariqa sekali
tp risau satg dia mengamuk menganggu lak penonton yg lain kan
so better tinggal kan dia..even hati mama x smpai hati huhu


ok anak2 dara mama dah mula excited..tp diorg still tya..baby ariqa xbawa ke?alololo suwittnya


 xsangka pulak punya ramai org..kena beratur pjg..nasib dpt seat


nak tgu movie tu start..weols sempat lunch kat Chicken Rice Shop..weols amek set lunch RM8.90..1st time mkn situ el order kerabu mangga..oklah taste kerabu tu...time tu ada Wednesday promo...beli 4 set dpt free Chicken Curry..wow marvelous curry dia tau..el bedal smpai abis ekekeke (cuti2 kan el skip diet lalalala)


Budak arwen ni Isnin ni terpksa masuk darjah 1 plak..hati mama el dah risau


 Abang danish tgh layan Nasi Ayam..xsabo2 nak mkn..lapo lapo lapo katanya


Movie yang dinanti2 oleh anak2..Spongebob fefet bak kata alana hahaha
 

Spongebob and kawan2 jd superhero
 

Mmg cute giler patrick berada dlm dunia daratan
 

Bukan kanak2 je yang suka cerita Spongebob ni..mak pak budak pun sama layan..iols siap ketawa berdekah2 ngan anak2..siap org depan usha weols ok hahaha
3 1/2 bintang


 Pas dah tgk movie..weols just walk around the shopping mall n suddenly meet the elephant sesat ni haha

Oklah..balik2 rumah terus terkam ariqa..bawa dia jalan2 kat padang permainan pulak..bagi upah hehehe :)

20 ulasan:

  1. wahhh excited anak dara dan anak bujang yer kak el...

    BalasPadam
  2. nani pun eksaited nak tengok movie kartun ni tapi tak kesampaian lagi. hahahaha

    BalasPadam
  3. syok kan percutian yg tak dijangka ;)

    BalasPadam
  4. nape arwen kene masul darjah 1? berisi abam danish ye.. sedap sgt mama masak tetiap hari :)
    zakwannayli pun ajak tgk movie. sorg nak tgk cicakman sorg lg nak tgk cinderella huhu..tah bila nak tunaikan xtau la.. bz bebeno tetiap mggu

    BalasPadam
  5. Ni kalau suami kitew tahu ada citer ni kat panggung mesti diseretnya kitew..Dia dgn spongebob perpisah tiada

    BalasPadam
  6. Wah syoknya tengok movie sponge bob...anak2 mesti suka...

    Knp arwen masuk darjah 1 el...?

    BalasPadam
  7. lame aku tak blog weh, aku bace entry lame, aku klik balik kenkawan lame.....muah windu ...da byk perubahan...anak bertambah..ko pon da berhijab..alhamdulillah.....ko da lupe aku la tu..... pg blog aku sure ko ingat aku sape...dulu ko selalu komen aku.....:: nazreenlove::

    BalasPadam
    Balasan
    1. eehhh ehhh ehhhh ko ada lagi ke..mn ko ilang..blogspot dah xleh bukak ke weii..so caner nak keep in touch ni..fb/IG/ twitter aku dah padam ekeke..ko caner..ape cer..yelah dulu kemain close kan skrg ko ntah mana2..meh lah close2 balik..dah bape org anak uols nii hehe..

      Padam
  8. Assalam El,
    waaaaaaaaaaa
    iols tak berapa gemor la kerabu mangg dia
    he3
    best nya nengok movie :)

    BalasPadam
  9. mmg best ye??
    fasya pon nk tgk citer ni..tp waktu tayangan lak lewat.. igt nk tgk jumaat ni..
    tp timing tu la xkena..

    nape arwen masuk darjah 1?

    BalasPadam
  10. best je kan dpt bwk ank kuar jln2 lgi2 ank2 dh besar

    BalasPadam
  11. bestnya pergi jalan-jalan kemudian tengok spongebob squarepants movie :-)

    BalasPadam
  12. kak...cari email akk kt blog ni tak jumpa nnti emailkn address kt email sy ye rydaryna@gmail.com

    BalasPadam
  13. hi EL
    pestime singgah sini kot....salam perkenalan
    akk pun anak dah 4

    seronok anak2 sekali sekala bawak nonton..
    xpe bercuti next time...ada hikmah tu

    BalasPadam
  14. el, tlg bg nama dan alamat ye. su nak hntr hadiah utk top commentator mac 2015. tq

    BalasPadam
  15. email sue salsabila_85@yahoo.com

    BalasPadam
  16. CN dah tengok dekat tenet ! hahaha

    BalasPadam
  17. trimakasih infonya gan....
    ...
    sangat menarik dan bermanfaat...
    mantap..

    BalasPadam
  18. dh lama tak tgk kartun spongebob.. hehehe.. suka gary

    BalasPadam