Isnin, 2 Februari 2015

MENU ATKINS | KUEHTIAW GORENG ATKINS

alahh iols bukan diet sungguh2 pung
saje suka2 hehe
kan iols skrg ni nak kurangkan pengambilan carbo
sllu iols mkn nasi tu 3x sehari kdg2 terlebih kahkahkah nasi perut katakan
tu yg gemuk gedabak ni..lemak2 x tepu sn sini..haihhhhh nyampah lak tgk haha
so sbb xleh nak atkins sgt..suam2 pun ok gak kan ekeke

so pagi tu lau dah mkn carbo..lunch ngan dinner mkn sayuran atau protein je
pandai2 lah adjust ekekeke



nahhh kuehtiaw goreng atkins
ketiau tu ganti sayur kobis
alah goreng mcm goreng kuehtiaw tu
taruh udang sikit..pecah telur wallah sedap sgt ekekeke

oklah dpt lah wat diet2 mcm ni..at least bdn ni xdelah heavy sgt dgn carbo2 kan..hehe


17 ulasan:

  1. Sama la nak kata diet giler tu tak la tapi lebih me jaga mkn lately nie..

    BalasPadam
  2. seppp sikit akak. nani oun buat DA jugak sekarang tapi dah dua hari cheat. hahaha sebab nak makan kfc punya pasal. adoilahh

    BalasPadam
  3. Sue sbb anak ekzema. Secara x langsung jd berdiet sbb kena pantang mkn lebih dasyat dr ibu dlm pantang ^^

    BalasPadam
  4. kuruslah mama el lepas ni..saya rasa, saya takleh telan menu2 diet atkins ni..tapi saya rela je pantang apa2 untuk elak berat naik

    BalasPadam
  5. tq for sharing el...
    kena cuba jugak ni.. hehe

    BalasPadam
  6. Salam el...

    selamat berhujung minggu...hari ni menu apa?

    BalasPadam
  7. yo ler kan.. kenalah beringat2kan... jangan semua makanpun nak dibedal..
    tapikan kalau nampak petai ker sure akak langgar pantangmakan nasi gak..ha...ha...

    BalasPadam
  8. hihi share lagi banyak2 resipe DA.. bleh CT ikut hehehe..
    banyak cheat ni CT ni hakhak..
    CT follow sini =)
    Siti Yang Menaip

    BalasPadam
  9. Wow, kretifnya. Boleh la saya curi idea ni. Ingatkan betul2 guna kue tiaw tdi. RUpa-rupanya guna kobis. Cool gile!

    BalasPadam
  10. El, Aku ingat nak start diet la. Nak kurangkan sikit berat badan ni. jom kita buat sama sama.

    BalasPadam
  11. salam kak el!waaa...ok gak diet tu..sy 2nd pregnant no 2 ni kena diabetes plal..kena control mkn..doc suh half kan nasi klu mkn..tp sama ja nipunya..xmkn nasi tapi ngap carbo tang mknn lain..haha...help3!

    BalasPadam
  12. Pergh menarik giler... Boleh try lepas ni tak kene masak sepinggan jer la kang orang lain tak makan lak hahaha :D

    BalasPadam
  13. lama xmakan tau.. sejak depa boh udang sikit.. hehee

    BalasPadam