Selasa, 24 Februari 2015

LUNCH DATE WITH SAHABAT

iols bersyukur dpt berkwn dgn sorg sahabat ni wantie
kenal pun dlm blog juga...sblm ni byk kali dah berjumpa
pas2 dia dah makin sibuk ngan karier baru dia
tp weols still keep in touch
then baru2 ni weols dating bertiga eh berdua je..sbb sorg lg xdpt join


Alhamdulilah sekian lama x berjumpa..weols lunch date pada hari rabu lepas..pasni bolehlah dating berdua sbb dkt tempat keje :)


Skrg kena panggil dia Puan Siti hehehe..almaklumlah dah jd org korporat..hahaha sj ngusik dia


Terpaksa ketepikan diet atkin ritu..puan siti order tuk iols nasi ayam


Dia ni sllu makan main2 taw..last2 iols lah perabis food dia ni..jaat taw..suka bg iols gemuk haha


Pas2 ada plak aiskrim..mmg jahanam diet iols ritu kahkahkahkahhhh

Thanks t belanja iols ritu..xpuas kan sembang ritu..lain kali kita pi makan kat luar no..cafe ofis hang tu xleh nak kecoh2 n gila2 hahaha 

T..you are such a great, wonderful, nice, caring, loving and full of motivated friend I never meet. Semoga hang dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan sukses dalam kehidupan di dunia dan akhirat. Proud and lucky to be one of your friend #friend4ever #friendship #thankyou #moment #hangout #love



7 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Moga persahabatan yg dibina kekal selamanya ^^

    BalasPadam
  2. seronoknya..! dr blog trus ke realiti.. moga terus berkekalan hendakNya..

    BalasPadam
  3. moga psahabatan kekal slamanya....

    sy dok kt sbrg jy...keja kt batu maung :)

    BalasPadam
  4. sesekali berjumpa..best juga kan

    BalasPadam
  5. lupakanlah DA... alamak tk bolehtu.. ha.. ha..
    tapi demi sahabatkanka.....

    BalasPadam
  6. wahhh lunch date.. lamanya tak date dgn kwn2

    BalasPadam