Khamis, 8 Januari 2015

ROZITA CHE WAN DAN ZAIN ZAIDIN : MAJLIS AKIKAH AAISYAH DHIA RANA

malam2 lau ariqa bangun nak nyusu (menyusu baring)..iols bknnye boleh tido..at least iols betul2 letih mayb dpt tido sekali ngan dia..tp sllunya xleh tido...dia betul2 kenyang n lena..baru iols boleh tido..iols nak peluk dia xmau..nak tido kuak lentang konon..xtau mama dia pun sama gak haha

ok ok..sllunya sementara tgu ariqa nyusu iols suka stalk instagram orang...sllunye suka cuci mata tgk jualan online...ritu dah byk sopin since dpt B haha
then smlm ternpk gambar kat instagram Rozita Che Wan...pasal majlis akikah anak dara beliau tgh on smlm


Che ta jarang2 sekali nak upload gambar anak girl dia tu..tu kdg2 terlepas tgk


Malam tadi telah berlangsungnya majlis akikah dan doa kesyukuran untuk Aaisyah Dhia Rana yang merupakan anak sulung pasangan Zain Saidin & Rozita Che Wan yang mengambil tempat di Hotel Royale Chulan di Kuala Lumpur.

 
Bercakap kepada media ketika majlis berlangsung, Rozita Che Wan & Zain Saidin meluahkan rasa sangat bersyukur dengan kelahiran Aaisyah Dhia Rana yang menjadi pengikat kasih mereka.


“Kehadiran Aaisyah dalam kehidupan kami suami isteri sangat bermakna. Aaisyah lambang cinta kami. Sebagai bapa, kehadirannya sangat saya nantikan. Saya dan isteri sangat bersyukur ke hadrat Tuhan,” ujar Zain Saidin gembira.

 
Pasangan ini semalat bernikah pada Disember 2013 yang lalu dan dikurniakan cahayamata yang pertama pada 1 November yang lalu. Aaisyah juga merupakan anak ketiga Rozita Che Wan selepas dikurniakan dua orang anak dari perkahwinan lalu.
 

Majlis kesyukuran dan akikah Aaisyah Dhia Rana yang turut dimeriahkan oleh kehadiran ahli keluarga dan rakan artis. Sumber


Aaisyah Dhia Rana


Pipi pau ayam 2ketul bak sini haha


Ikut muka daddy yea


Lawonya kak ziana

Seronok tgk org buat majlis akikah grand2 ni..lau mampu ape salahnya.

10 ulasan:

  1. Comel kan anak depa? Nama pun sedap..

    BalasPadam
  2. comel sangat anak diorang tu..majlis besar-besaran sungguh..
    ziana maintain cun

    BalasPadam
  3. Assalam El,
    iols dok tak buat lagik aqiqah si Fayyadh
    InsyaAllah plannyer tahun ni
    tapi idokler grand segala tu kan3 he3

    BalasPadam
  4. Moga menjadi anak yang solehah dan membesar dengan sihat dan kuat hendakNYA.

    BalasPadam
  5. ank dia shomelll sgt..suka tgok program pureen chak2 cik ta ni dia ni sempoi je

    BalasPadam
  6. makin segaknya ziana zain skrg...hihi

    BalasPadam
  7. Kerlassss majlis kekah pun..
    Mak ngan Paknya pun kemain dress up cam pengantin..

    RCW walaupun berisi tetap cantik

    BalasPadam
  8. dah mcm kenduri kahwin pulak ! mmg meriah n cantik ;)

    BalasPadam