Rabu, 7 Januari 2015

MENU DIET ATKINS | NASI GORENG ATKINS

haaaaaa 
haaaaaa
ekekeke
ada sape2 yg tgh diet atkins x

iols tgk sape2 yg displin atkins ni mmg kurus/slim uols
tahniah lah sape yg begitu kuat semangatgitu tu ha
tabik spring hihi

saje nak try menu atkins ni
nasi goreng atkins


 tu bukan nasi
nasi tu ganti kobis bunga yg disagat halus
tp iols punya xde halus sbb penyangat xde..just potong nipis2 je haha jadilah
sedappp uols nasi goreng ni
alaaa masak dia mcm kita wat nasi goreng kampung :)

sesiapa yg nak turunkan berat badan boleh cuba diet atkins ni :)
iols tgk ramai kwn2 dah mula berdiet atkins ni..semangat tul diorg tu nak lawa raya nti haha

buat ms skrg ni iols xleh sgt straight diet atkins sbb iols fully breastfeed
boleh tu boleh tp iols kena terus ke fasa 3

Badan iols ni dah byk lemak2 tepu..dah tu malas nak exercise
skrg ni iols hanya bolehkan kurangkan pengambilan carbo je :) tu je yg mmpu haha


Jadual pemakanan Diet Atkins


Menu Diet Atkins 


Uols yg kuat semangat..xmudah putus asa..bolehlah try diet ni..gud luck :)

13 ulasan:

  1. nani ingatkan nasi lah tadi. hahaha. rupanya sayur kobis. hiksss :D

    BalasPadam
  2. ahaha
    kami tak buat atkin
    tpi low crab diet
    jia yao!!

    BalasPadam
  3. tulah kan berat saya pon dah makin naik ni..kalo sorang2 boleh je diet tapi ari2 masak..tu yang ada je nafsu nak makan..saya suka menu2 berkuah macam sup & tomyam

    BalasPadam
  4. mak aiiiii..good luck!! saya tak boleh diet mendiet ni lapoo huhu..

    BalasPadam
  5. Sue x berdiet tp pantang mkn ayam, daging, benda2 manis mcm cake, jajan, coklat sbb anak no 3 ni ekzema.

    BalasPadam
  6. insyaallah nak buat juga nie...tunggu bersalin dan habis pantang baru leh on...

    BalasPadam
  7. misi sy GAGAL hahhaa tak kuat semangaattttt >_<

    BalasPadam
  8. selamat berjaya dear... akakni ha tak berjaya2 nak kuruihnyer.. tambah gemuksssss derler...

    BalasPadam
  9. selamat berdiet kak!semoga akan mencapai berat badan idaman...

    BalasPadam
  10. kena kuat semangat.. first month atkins menampakan hasil lepas tu kelaut..
    tngh brusaha kembali =) fighting..
    Siti Yang Menaip

    BalasPadam