Jumaat, 30 Januari 2015

KARIPAP JUMBO

ari mggu lepas yg weols pergi makan ketam lembut tu kan
otw nak balik ternampak gerai jual karipap giant
suh hubby belikan
lama x makan karipap giant ni
dulu kat ofis sllu je ada pakcik tu mai datang jual
skrg dah xde


mai mai karipap panas keke..karipap jumbo lokasi exit tol bukit merah



hari tu semua karipap dah abis..tggl karipap telur


hubby beli 2 ketul..seketul RM1.50
igtkan karipap telur ni ada telur rebus dlm rupanya sayur yg dimasak dgn telur + black pepper
oklah rasa dia


nota noti: wiken ni ada projek..hope mood Rajin datanglah



15 ulasan:

  1. jauh nyerrrr nk kene pegi beli T__T

    BalasPadam
  2. murahnyaaaaa...! aritu kite beli rm2.50 ke rm3 ke.. ngidam punya pasal. skali tak sedap..! grrrr...sabo je la, bukan rezki

    BalasPadam
  3. sedap jangan tak sedapkan...
    kalau ada telur sebijipun sedap ...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. aritu masa gi umh adik ipar lalu kat kuala selangor, ada orang jual karipap besar ni.. hubby beli terus jatuh cinta... sekarang dia asyik teringat2 jer karipap tu..hahah...

    ops, btw, harga yg org tu jual Rm3.50 sebiji..ha, mahal kan? tp disebabkan sedap, xleh kata apa2..hehe..oh, x sangka kedai tu pernah masuk JJCM..

    BalasPadam
  7. Karipap besaq blom jumpa lg kat KL ni. Tp nampak karipap tu penuh isi. Ok la tu harga 1.50. Kat KL confirm x dpt rege tu..

    BalasPadam
  8. tak pernah makan karipap jumbo tapi popia jumbo pernah. hehehe :)

    BalasPadam
  9. penah nmpk org jual tapi tak penah beli lgiiii takut tak sedapppp bila akk kta sedap len kali leh try

    BalasPadam
  10. besar..
    penuh inti..'
    puas hati mkn ni

    BalasPadam
  11. uuuit kalo x silap pernah beli skali kat sini.. hehehe.. dekat aje bukit merah ngan rumah..
    skali ajela kot kebetulan lalu..
    gebus inti penuh..
    Siti Yang Menaip

    BalasPadam
  12. eh pastime aku tengok karipap inti sayur. selalunya inti kentang je kan..

    BalasPadam
  13. memang besaq tp nina penah beli dlm tu xdak inti.. sedih

    BalasPadam