Selasa, 6 Januari 2015

HANIS ZALIKHA : SAYA MEMANG CINTAKAN HAIRUL AZREEN

 

wahhhhh suka suka suka
xsangka diorg berdua ni saling cinta mencintai
so sweet
iols sllu stalk IG hanis zalikha ngan hairul azreen
diorg ni mmg sweet sgt

dulu sllu stalk blog hanis..skrg mcm dia sibuk ngan pengacaraan dan lakonan je kan
 
tp dulu diorg ckp hanya kawan baik BFF la katakan
tp dlm sudut hati iols...diorg ni mmg ada jodoh one day
muka pun nak sama..interest pun sama
bagai pinang dibelah belah belahhh hahaha


uols tgk ke gegar vaganza ahad lepas yg hairul propose hanis
alahhhhhh iols dok tgk mentor legend
tp xpe kat IG diorg ada vid tu hehe

 
Sumber :Tidak melampau jika kami katakan yang ada maklumbalas dari peminat berkenaan lamaran Hairul Azreen mengatakan Hanis Zalikha seakan terpaksa memberikan kata putus di atas pentas kerana tidak mahu menjatuhkan air muka pelakon lelaki itu.

 
Perempuan mana pun akan terkejut dan terkelu lidah untuk berkata kata jika lamaran datang tiba tiba lebih lagi jika ianya dilakukan dalam siaran langsung program televisyen untuk tatapan ratusan tibu penonton Gegar Vaganza malam tadi.

 
Seakan menjawab maklumbalas orang ramai itu, Haniz Zalikha memuatnaik sebuah klip audio di akaun Instagram beliau mengandugi bait bait perbualan bersama ibunya yang antara lain pelakon dan pengacara ini mengakui memang mencintai Hairul Azreen.
 
“Assalamualaikum semua. I am still replying to my friends and family yang sama-sama terkejut dengan berita baik ini. I am still in bed and Mama is here with me while everyone is still calling her to congratulate and how does a daughter feel eh dengar mak dia sungguh-sungguh merestui pilihan hatinya? Alhamdulillah atas segalanya”

“Terima kasih kerana dahulukan keluarga saya Hairul Azreen. InsyaAllah, dengan izin Allah, thank you (sudi memperisterikan saya),” tulis Hanis Zalikha.

 
Suka kami lihat pasangan ini yang akhirnya mengaku sebagai pasangan kekasih dan bakal dirikan rumahtangga bersama tidak lama lagi. Tahniah kami dahulukan!
 
Alhamdulilah xsabar nak tgk diorg kawin sure cantek..lagi2 nak tgk hanis pakai baju pengantin bagai..sbb sllu tgk dia mengacara Raikan Cinta..heheh all the best uols :)

14 ulasan:

  1. sweet..tp rase cam kacau program org plak wat kejutan malam tu...
    hilang mood nk tgk program sbenar...hihi

    BalasPadam
  2. pada saya kan..kita ni dah terikut-ikut sangat budaya barat hingga lupa sebenarnya..nak melamar 'anak orang' perlu tanyakan kepada 'pemilik' anak tu..siapa lagi kalau bukan mak ayah dia kan..
    moga kita semua dilindungiNya

    BalasPadam
  3. tu la sweet je slalu tgk kt instagram..moga berkekalan

    BalasPadam
  4. ada pro and cons dia sebenarnya...mgkn sbb ibuuayah dia takde kat situ jd org bercakap la...tapi itu antara dia dan keluarga dorang la...kita sebagai saudara sesama islam, doakan kebahagiaan mereka..InsyaAllah :)

    BalasPadam
  5. kita tengok jugak malam tuu. terkejutt masa tengok tuu. hahah :D

    BalasPadam
  6. tak nak komen sebab tak minat dema

    BalasPadam
  7. Smg mereka berbahagia hingga ke syurga.

    BalasPadam
  8. semoga urusan mereka dipermudahkan...

    BalasPadam
  9. wah,,, saya pon terbaca di fb ni kak el, tak tgk lagi yg secara live tu ^_^

    BalasPadam
  10. suka dorg.. tp tak suka cara dorg
    hehe, ye la..masing2 ada pendapat la kan..
    ;)

    BalasPadam
  11. suweeetttt giler kak sy dgn mak sy dok tesuka2 tgok time dia propose tu huwaaa nk jugakkk hahhahaha....

    BalasPadam
  12. akak tengok malamtu.. kitapun kalau diberikan kesempatan nak gak kot... ha..ha.. tapi saperler nak bagi chance kat kitakan..
    no matter what kita doakan semoga mereka akan berbahagia selamanya...

    BalasPadam
  13. memang meriah majlis kawen depa.. huhu

    BalasPadam