Khamis, 29 Januari 2015

CASHOUT NUFFNANG SUDAHHHH

mula2 tu mmg ada niat nak cashout nuffnang bln ni
sbb weols ada plan nak pi bercuti
duit nuffnang ni mmg niat simpan tuk weols p bercutilah
wpun skit bolehlah cover tuk check in hotel ke kan
last time p USS pakai duit nuffnanglah hehe
(duit tiket+hotel+shuttle)

pas2 plan x jadi plak
w/pun sedih xdpt pergi bercuti tp di sudut hati syok dpt simpan nuff lagi ekekeke

tiba2 hubby ckp ada plan B (insyallah)
aiyakkk nak x nak iols pun cashout the money baru je tadi hew hew heww
sedih gak lah xdpt simpan smpai target 1K
last time tu dpt cicah 880

nasiblah iols baca entry sahabat ini dia pun cashout gak nuffnang
lau x iols kena tgu hujung bln 2 plak lama sgt nti nak dpt cek

papepun alhamdulilah
penat woo nak simpan smpai tahap mcm ni
mmg seronok berblog ni..smbil kita sharing our moment with others smbil menjana pdptn kan

thanks to uols semua n nuffnang :)


 
 

18 ulasan:

  1. Assalammualaikum...

    sama lah... mselim3 pun dah cashout.. tahniah moga lepas nie boleh cashout lagi.. semoga earning ada untuk blog nie;..Amin...

    mselim3

    BalasPadam
  2. Masyukknye nuffy el.tahniah el. Smg terus murah rezeki el. ^^

    BalasPadam
  3. Assalam El,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    masyuk betoi
    bestnya
    iols punya nuff tak gerak2 pun sob3

    BalasPadam
  4. wah...untungkan. boleh gi cuti free sebab nuffnag yang bayar. tahniah. banyak tu..

    BalasPadam
  5. Banyak la tu el. Saya ni 300 pun belum sampai.

    BalasPadam
  6. bestnya!!! nak byk camtu jugakkkj

    BalasPadam
  7. ambil masa berapa lama nak kumpul banyak tu eh..hehe pape pun tahniah

    BalasPadam
  8. wahhh. nanti dah sampai boleh lah belanja nani. hehehe :D

    BalasPadam
  9. Wowww!! eL 700++ tahniah ye..

    Myra selama berblog tak pernah cecah amoun tu, yela tak menahan asyik cashout je :D

    BalasPadam
  10. wow...syoknya klau dpt byk tu...

    BalasPadam
  11. waaaahhh untung la ;p kita nk cecah seratus pon mkn taunnnn ;)

    BalasPadam
  12. wah.. wah untung tu..
    beli ler satu benda yang boleh nampak ...
    nanti bila tengok bendatu ha inilah untungnyer berblog...

    BalasPadam
  13. peeeeeeeeeeergh *terbeliak bijik mata*
    hahaha.. berapa lama simpan ni ? tabik tabik.. hehehe..
    Siti Yang Menaip

    BalasPadam
  14. masyuknya ! mmg terbaikk la..CN paling tinggi pn pernah cash out RM2++..huhu

    BalasPadam
  15. alhamdulillah.. nina xpernah cashout lg

    BalasPadam