Selasa, 16 Disember 2014

SUP HERBA WESTERN R&R BATU 2 1/2 SIMPANG, TAIPING

jumaat mlm ritu el balik kampung
kebetulan en. hubby cuti sama ngan el
alhamdulilah mak el pun dah discharge dari hospital
sebenarnya doc ckp saluran darah kaki mak tersumbat
so darah x leh nak jalan..bila dah tersumbah darah nak jalan x dpt..tu yg dia pergi laluan lain menyebabkan urat2 kat kaki mak jadi xbape lurus..so kalau xbuat operation..bila dah baik..sakit dtg balik..
ni dah wat operation..terus baik..dah x sakit dah..syukur 

so ms balik mlm jumaat lepas..weols singgah dinner kat
Sup Herba Western R&R Batu 2 1/2 Simpang, Taiping
Teringin nak pi sini tgk IG blogger cikepal sllu sgt mkn situ
gpun otw nak balik kpg boleh singgah

Lokasinye simpang nak ke Kuala Sepetang
Dari Kuala Sepetang..terusss npk McDonald belah kanan..then cari Shell belah kiri
Sebelah shell tulah ada foodcourt R&R
Kedai Sup HerbaWestern Simpang Taiping ni tepi sekali 
Operation hours 4.30pm-11mlm: Khamis & Ahad tutup

 


 

 Antara menu2 yg marveles haha..kematu nak order yg mn satu haha


So weols order..budak2 tu nak mkn nasi ayam crispy
hubby lak order bihun sup daging herba..nak segar badan katanya

Ayam crispy sedap
Sup daging sedap..daging lembut giler


Iols lak dah lama teringin nak mkn mee kacau sotong
gara2 tgk blogger femes cikepal makan
Mee ni xde kuah ok..mkn mcm sotong kangkung..cuma xde kangkung haha
Sedap!Bila makan mee tu xde rs mcm mee..oh uols kena try ok!


Budak2 tu nak mkn onion ring ngan french fries..tu dia penuh ngan mustard n mayo :)


Budak2 tu order mnm chocolate blend
weols mak pak cam biasa teh tarik n teh o panas :)

Teringin nak try meatball tp perut ckp stoplahhhhh..butang seluar pun nak terkeluar dah hahahahaha

So next time boleh try menu lain :)


Terima kasih mak ndak kasi diskaun :)



21 ulasan:

  1. Sedapnye el....harus kena cuba nanti ni. Terliuq sudah..

    BalasPadam
  2. wuuuuu...tgk menu pon xthu nak mkn ape..
    terliur...

    BalasPadam
  3. suka tau buat akak terliur...semua mengoda..nak jugakk..:)

    BalasPadam
  4. sedapppp nyerrr....lamanya tak jenjln...rupa-rupanya el dah ada baby baru. tahniahhh

    BalasPadam
  5. perghhh kak el sedap semua nya buat saya kelaparan ^_^

    BalasPadam
  6. Assalam el,
    oohooiiiiiiiiiiiiiii.....napa uols post lambat entry ni?????sob3
    kalo idak ritu cutik2 tepen iols terjah dah
    takpa2 akan diterjah lagi lepaih ni he3

    BalasPadam
  7. nampak menariktu ... kalau gi tepen boleh singgahni... menunyer menarik terancam tekak akakni..

    BalasPadam
  8. Tgk od menu2 dia semuanya nmpk sedap n menarik..

    BalasPadam
  9. amboi tengok menu kemain lagi menarik

    BalasPadam
  10. wow!!!! menu cun., tapi jauh sangat nak ke sana pn el oi..

    BalasPadam
  11. mcm best je ni. mee kacau sotong. sian sotong tu kena kacau

    BalasPadam
  12. bestnyer ! ni jalan lama ye k.el? sedap sangat tengok mee kacau sotong tu ;)

    BalasPadam
  13. mmng nampak sedap tu pon mcm dh bnyk klu ditambah meet ball haiyooo mau butang tecampak terus hehhee...

    BalasPadam
  14. Dah dekat dah tu dengan kampung bunda , tapi bunda pun tak pernah sampai lagi pun...

    BalasPadam
  15. Ya Allah.. memukau sungguh makanan dia..
    Meleleh habis dah air liur nie.. huhuhuu.. :P

    BalasPadam
  16. tak pernah tau pon pasal kedai ni.. hehehe

    BalasPadam