Rabu, 3 Disember 2014

PRELOVED ITEM TO LET GO

2 baju ni x nah pakai
ms tgk kt online kemain nak nak nak
pas2 dah smpai n sarung kat badan ish mcm x sesuai je ekeke
so iols nak letgo pada sapa2 yg berminat
rege iols bagi giler murah ok bkn 100 bkn 80 bkn 50 hehehe


ni jubah kain chiffon lining x jarang boleh fit M-XL
bahu 15.5 inci
pinggang 32
dada 34


peplum lycra size XL
size lebih kurang yg atas tu

so sape2 berminat sila email ye 
elly_syok007@yahoo.com

17 ulasan:

  1. Cantik baju2nya. Smg cepat dpt tuan baru..

    BalasPadam
  2. wah semoga dapat tuan baru yer kak...he he he...

    BalasPadam
  3. aku pun banyak benda nk jual , tp x tersnap2 lg.. madela fs pun ingt nak jual

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah ! nak jual medela fs? bape tahun guna? mcm best jer ;)

      Padam
  4. adalah tu nanti yang minat nak beli..cantik2

    BalasPadam
  5. tak muat langsung dek badan akak. heee
    besau benar teman ni..

    BalasPadam
  6. waaahh..ni sessi nk kosongkan almari ke ape ni kak el..
    cantik baju tu..

    BalasPadam
  7. Mcm kenan je jubah chiffon tu..hehee

    BalasPadam
  8. cepat cepat beli beli murah murah murah.. hehehehe tolong u lelong.

    BalasPadam
  9. singgah kamis petang, lama tak singgah mari, semoga sihal selalu ya, salam

    BalasPadam
  10. cantik merah nyala yg peplum tu ;p

    BalasPadam
  11. Tak apa let go baju.. nanti ganti yg lebih cantik huhuhuu.. :D

    BalasPadam
  12. Assalam, terima kasih sudi keteratak bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

    Walaupun dalam mood istirehat bunda singgah komen rambang blog2 kalian...terima kasih sangat..

    BalasPadam
  13. let it gooo...let it goooo....hihihi

    BalasPadam