Selasa, 23 Disember 2014

HAPPY 6MO ARIQA






officially i am 6 months old on 20/12/14
cepat sgt dah mek ni besor
tp mama rasa mcm baru smlm beranakkan kamu ekekeke

k ariqa sayang bucuk mama..cepat2 besor 
leh main2 ngan kakak2 n abang
:)
 


nota noti: laki bini dah kemaruk dah pi bercuti..tapii huhu

14 ulasan:

  1. cepat btul dia dah beso
    kami pun dah tahap teringin bebeno nak p bercuti ni...tp tu la... ada tapinya huhu

    BalasPadam
  2. dah besar!!..dah boleh makan!..cepat masa berlalu..

    BalasPadam
  3. Dah besar dah ariqa bam bam comel lote. Smg membesar dgn sihat.

    BalasPadam
  4. wahhh kejap je kan el..dah 6month dah baby el =) comel

    BalasPadam
  5. eriqa yang comel dah besar..dah boleh mamam..adoi makin bulatlah eriqa lepas ni..ke mamanya yek?akekeke..

    BalasPadam
  6. sonok nye ada bby kcik .... rindu gile bau bby sobsobbb

    BalasPadam
  7. alololo cute nye ariqa sat je dah besaq ye..

    BalasPadam
  8. comel ariqa...happy 6th month!sebaya ank me...7m..

    BalasPadam
  9. Semoga trus mbesar dgn sihat yer

    BalasPadam
  10. Alahai comey tomey nyer.. saya doakan semoga membesar dgn baik dan sihat.. mnjadi insan yg berbakti pada ibu bapa.. :D

    BalasPadam
  11. besaqnya bunga.. kak nina nk 1. hahaha

    BalasPadam