Rabu, 31 Disember 2014

CHEESE NAN TANDOORI CHICKEN AND BRIYANI CLAYPOT AT KAPITAN PENANG

ha lau pi penang ni
jgn x singgah restoran nasi kandar kapitan
one of the famous gak
xsilap ada dua kedai kapitan penang ni satu  kat belah tanjung (jln nak pi jetty/komtar)
satu lagi kat queesnbay 
so weols just pi queesnbay je sbb dkt ngan umah dah :)

paling femes nasi briyani claypot ngan cheese nan tandoroi chicken
iols dah ketagih mkn dia pya cheese nan tandoori chicken
kat mana2 xleh dpt kat penang ni..kat kedai kapitan ni je yg paling best
ayam tandori besar dan sedap meletup lutut haha
cheese nan dia yg sedap lembut..smpai anak2 yg x mkn nan before ni..dah pun kemaruk haha
 
sebelum tu weols g menapak kedai baju sekolah beli semua brg2 sekolah


1st time berwelfie dlm toilet with anak2..ariqa tggl ngan bs..abg danish tu org suh tgu kat luar sibuk gak nak join anak2 dara haha..abg cover skit perut tu..hehe..alana cam biasa posing gaya style


Menu en. hubby..briyani chicken claypot..briyani kambing claypot pun ada


Haa hat ni lah paling best..cheese nan tandoori chicken yg sedap meletup lutut ekeke..uols jgn lupa mai penang pekena ni sekali belanja iols ok haha


Macam2 ada..western pun ada 

kita bagi 4 bintang :)


nota noti: jumpa kita lagi insyallah di tahun depan :)

10 ulasan:

  1. sblm ni sue tak reti mkn tandoori tau x el. Hubby yg perkenalkan suruh rasa. Not bad la. Sekali sekala boleh la makan :)

    BalasPadam
  2. alahai..meleleh la hai..dengar cheese nan

    BalasPadam
  3. kak tarikkk skit cheese nye tu ;p puas makan naaaa..
    appy new year kak moga kta jumpa lgi next year

    BalasPadam
  4. dh lama dok dgr pasal kedai kapitan ni...pakat duk kata sedap..haihh bila kami nk smp sana ni..hehe:)

    BalasPadam
  5. yesss mkn kat sini mmg sedap gilerr!!!!

    BalasPadam
  6. alololo awat laa pagi ni terbaca entry ni..bersimpol urat perut ni..huhuhu

    BalasPadam
  7. sedapkannnn makan kt kapitan. hehehe

    BalasPadam