Khamis, 6 November 2014

MUSIM LURUH CANADA NEWFOUNDISLAND


Tera Nova National Park

Trinity Bay, Newfoundisland

adik iols wasap dr Canada tu
diorg tgh ronda2..skrg kt sn musim luruh
lawo giler lah pemandangan kat sn
ni x lama lagi bln dpn dah winter..best lah depa main salji huhu
tp adik iols kata..sana salji tebal2..nak bw kete pun payah
jeles taw ngan adik iols tu..hahaha merasalah 4 musim kat oversea haha
iols nak p dlm mimpi je lah...sn brg2 mahal..petrol pun mahal dr msia..then nak pam tayar kete pun kena bayo..so bersyukurlah kita duk kt Msia ni


Mggu lepas kat Halloween Day kan..depa pi round2 kat kwsn perumahan..sj bw anak diorg hat kecik (6bln) tu tgk..sekali anak depa sedap tido dlm stroller hahaha....ni lau anak2 iols dpt tgk ni sure suka giler haha


nota noti: baru 3 bln adik iols kt sn..dah rindu kat weols..lebih2 lagi rindu kat mak..insyallah lama2 ok lah tu..cuma rindu masakan msia je..sn ssh skit nak dpt brg2 yg halal..ermm sok2 balik msia..rindu pulak kat sn hihi

13 ulasan:

  1. bestnya dapat merasa 4 musim kat sana..dpt pengalaman tinggal kat negara orang...tapi tu la..kerinduan kepada keluarga tak dpt nak bendung..apalagi el..bawak mak pi sana jumpa adik..boley holiday skali..:)

    BalasPadam
  2. Ya Allah cantiknya el...nk berjln2 dlm mimpi jugak la p sana :)

    BalasPadam
  3. cantik sungguh musim luruh kat sana..
    hari hallowen ek..cantik tang ada lampu2 tu jela kot

    BalasPadam
  4. salam uii bestnyer adik sampai ke Canada sanun yer. teringat pula zaman duduk Jepun dulu

    BalasPadam
  5. Assalam El,
    Dah boleh start planning cotik2 CANADA dah ni uols :)
    Accommodation dah ada free tu suke3 he3

    BalasPadam
  6. Bestnya...
    Ciptaan Allah swt tu mmg indah..
    X kira disana ataupun disini kan..
    Kalau dapat kesana kita bonus ler tu..
    Nak ikottttttt!! Hu3!!

    BalasPadam
  7. cantikknye la kan emmm mmng dlm mimpi je la dpt pegi nye pon..

    BalasPadam
  8. uhhh seronok nyer!!awakkk simpan duit tiket flight boleh pegi sana!!

    BalasPadam
  9. salam perkenalan....
    bestnya klu dapat pie....berangan jelah nak sampai sana...

    apa pun jemput singgah blog mummy...
    http://atikarafina.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. terra nova tu macam yang dalam drama bersiri tu ker? hehehehe El grab la this moment lawat ur adik kat sana merasa salji sama.

    BalasPadam
  11. cantik kn viewnye..bila el nk p kanada tu...dh alang2 adik ada kt sana kn..

    BalasPadam
  12. jom kakEL..travel ke kanada pulak...

    BalasPadam
  13. bestnya diaorg dapat kesana..dan2..ehem takde siapa ke nanti sponsor mama kesana?..hikk2.. :P

    BalasPadam