Jumaat, 14 November 2014

MINI PIZZA

actually smlm dinner igt nk mkn pizza je
dah buat doh pizza

sekali tya en. hb nak mkn nasi x (sbb lau mkn pizza sure lapar balik kan)
en. hb ckp semalam lauk ikan bilis goreng+cili+bawang dia makan x puas sbb iols mkn smpai abis amboiiiiiiii haha

pas2 iols pun msklah nasi ngan goreng ikan bilis tu...budak2 tu mkn sardin je 
mkn gitu pun dah berselera bertambah2 haha

so doh pizza tu iols simpan nak wat bfast je esoknya

tadaaaaaaaaaa
nilah pizza yg iols buat sesubuh tadi ok
nasib doh dh siap buat n topping dia dah siap potong2
kali ni iols wat mini pizza lak..npk comel2 belake ekekeke

 
pizza crab ada...pizza meatball ada..sosej pizza ada..mcm2 ada haha..budak2 tu mkn sosej je..mak pak mkn crab/meatball hehe

tuk base topping tu iols just sapu sos spagetti kimball :)


Seronoklah budak2 tu dpt mkn pizza..xabis2 ckp..mama pandailah..mama terrerlah..sedaplah mama buat pizza mcm yg kita makan kat kedai tu hehe

tuk resepi doh pizza boleh klik SINI



nota noti: hari ni bfast n lunch pizza :)

17 ulasan:

  1. rajin mama el ni mau tak seronok ank2 dpt mkn pizza ;p

    BalasPadam
  2. Mau ank2 xsuka. Mmg nmpk sedap. Topping pom penuh. Puas hati. Lya x pnh cuba lagi buat pizza camni. Asya n fain la x mkn pizza. Huhu

    BalasPadam
  3. Rajinnya el meroti pepagi lg. Nmpk sedap sbb topping sgt meriah. Ank2 mmg suka lg2 hat sosej tu. Air tgn ibu ank2 mmg suka x kira la masak apa sekalipun kan el ;)

    BalasPadam
  4. Assalam el,
    ada event this sunday
    need blogger untuk buat review
    kalo uols nak join & kenai sapa2 nak join please drop comment dlm blog iols ek
    sebab urgent tlg drop no phone teruih naaaa
    iols takkan published comment tu k

    BalasPadam
  5. Salam El,
    Bestnya pandai buat pizza..seronok bagi anak2 makan kan.
    Saya pandai order jer kat pizza hut hehe

    BalasPadam
  6. amboiiii pagi-pagi nampak pizza gini kat umah memang sedapppp la :D

    BalasPadam
  7. seronok bila anak2 suka makan apa yang kita masak..rezeki anak2..

    BalasPadam
  8. mama pandailah..mama terrerlah..mama buat la lagi lepas tu hantar kat aunty ecah..sian aunty ecah telan air liur tengok..tapi buatkan aunty ecah yang crab/meatball tu tao..hehe..

    BalasPadam
  9. eh apa yang macam kat kedai, mama kamu ni masak better than yang kat kedai tu tahuk.. hehehehe bagus la dorang puji kan, dah memang sedap.

    BalasPadam
  10. salam kenal sis...follower no 1542 ;)

    BalasPadam
  11. Aku tgk pizza ang pn jd lapor memlm buta nih..
    Padahal dh mkn ns spinggan..
    Huwawawawawa!!!

    BalasPadam
  12. alahaiii...teringinnye tengok pizza, even da abis pntg tp xberani lai nk mkn mcm2 huhu...

    BalasPadam
  13. Banyaknye la pizza siap de pelbagai rasa g, yummieszzz....^_^

    BalasPadam
  14. blog k, el ni mesti pasal makanan, dah ler tgh mlm ni, craving lak tengok pizza ni ;)

    BalasPadam