Jumaat, 17 Oktober 2014

SELAMAT PAGI!BREAKFAST ROTI BAKAR TELUR SETENGAH MASAK


Selamat pagiiiiiii semoga hari ini lebih baik dari semalam
Semoga kita semua mendapat keberkatan di dalam kehidupan di dunia dan akhirat amin :)

Tadi pagi iols sempat masak roti bakar ngan telur setengah masakk..sedap angattt..lama x mkn..dulu kapel sllu mkn kat kedai mamak..skun dah xde ms nak lepak2 kt kedai mamak huhu


 Ni kejadian pagi tadi


and dis one is my wajib morning view hehe


kbai


12 ulasan:

  1. yela el kita ni bukan nye muda lagi, ada bnyak tanngungjawab lain dah ..nak lepak kedai mamak mendanye wehh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. tulahhh..byk tggjwb nak handle..xde ms nak dating mcm dulu2 haha
      tgu anak2 dah besor kut..ms tua pun boleh dating ape..flashback kut..cam best je haha

      Padam
  2. Sedapnye el. Telur separuh masak ni feveret sue. Kalo blk kg mak mesti tlg buatkan..☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi sue...bestlah dia mak tulung wat kan..manjer sgt
      untung sgt hehe

      Padam
  3. alamakkk kita tak mkn telur separuh masak T_T boh jem pon ok la kan ;p

    BalasPadam
  4. Teringin nak try la coz x pernah makan roti bakar dengan telur separuh masak..camne nak buat ye?

    BalasPadam
  5. sedapnya...
    dh lma tringin nk mkn roti camni

    BalasPadam
  6. Assalam el,
    OOOhhhhhhhhh..ini peberet my fayyadh he3

    BalasPadam
  7. Skrg dating ngan family je kat kedai mamak...dating ngan bopren xde maknanya dia nk mkn kat kedai mamak...

    BalasPadam
  8. Telo setengah masak ..letak lada hitam...makan camtu jer pun sedap...

    BalasPadam