Selasa, 21 Oktober 2014

HEPI 4MO ARIQA

hepi 4mo ariqa!!!!
jgn besar cepat sgt
nti mama rindu ariqa time baby2 ni hehe
we luv u so much sayang




13 ulasan:

  1. ariqa dah 4 bulan..alahai cepatnye dia besar.semakin comel

    BalasPadam
  2. Manisya ariqa senyum..happy 4mo dear ariqa :)

    BalasPadam
  3. Alolo somel kamu Ariqa...apa mama ni...biar la Ariqa cpt besar...boleh main ngan kakak2 tuh....

    BalasPadam
  4. cepatnya masa berlalu..dah 4 bulan..comey sangat ..rasa nak gigit-gigit peha tu...geram..:)

    BalasPadam
  5. cepat nya membesar anak kak el ni.. tembam. gerammm :)

    BalasPadam
  6. ototottoto omei nye iyeeeeee

    BalasPadam
  7. secomel patung yg dia pegang tu ;p mcm nk geget je pipi bam2 dia tu...

    BalasPadam
  8. akakkkkkkkkkkkkk ape cer ni titibe dah ada baby baruuuuu tak roger punss ! T___T

    titibe rasa mcm ya rabbi lamanya aku tinggal blog sampai baby ucuk ariqa ni dah patbulan! sobssss

    tahniah kak!! ^^

    BalasPadam
  9. Tomei..tomei..
    Dh 4bln. Skejap je.
    Hu hu. Semakin bsr. Mkin rindu bay baby.

    **cun header baru

    BalasPadam
  10. hehheee.... kakak tipah pun dah 5months old....old old old mak mak depa rasanya.

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum ieqa..
    Hei ibu slalu skodeng awak dkt fb ja tau..
    Tp hari ni ibu dtg skodeng awak & kak abg awak kat sini..
    Kenapa awak comel sgt x mcm emak awak pn..
    Owhhhhhh nayer ibu kalo emak awak baca komen ni..
    Larikkkkkkkkkkk!!
    Ekkekekekekekke
    Miss u

    BalasPadam
  12. Kejap jer masa berlalu ..dah besar dah...dah 4 bulan dah...montel pulak tu..

    BalasPadam