Khamis, 23 Oktober 2014

HARTA PINJAMAN DUNIA AKHIRAT


Alhamdulilah..harta pinjaman dunia akhirat
Bila tgk diorg ni membesar
Sebak rasanya..yelahhh dari dalam perut smpai dah besar mcm ni kan
Grow up well sayang..enjoy ur life
Mama doakan anak2 mama menjadi anak yang soleh, baik..good future..dan taat pada Dia Love uols so much 

Ahmad Danish Zikry 2007
Nur Arwen Dafina 2009
Nur Alana Delisha 2011
Nur Ariqa Dayana 2014 (terlajak 3taun) ekeke


8 ulasan:

  1. El punya nama ank 3 suku kata sama dgn ank2 sue jg AAS.
    smg ank2 el membesar dgn sihat dan menjadi ank yg soleh dan solahah insyaAllah.

    BalasPadam
  2. nama semuanya best2 kombinasi jarang2 org guna danish,dafina,delisha,dayana shomelll nya nama ;)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..rezeki el..dah besar anak2 el..semoga membesar menjadi anak yang soleh dan solehah..

    BalasPadam
  4. Assalam El,
    Alhamdulillah...
    uwawawawaa...El udah ompat, iols baru tekedek2 sorang sajork..
    tak tekejor kekdahnya disini he3

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..
    amanah y hrs dijaga

    BalasPadam
  6. wah ! header baru..bestnyer dah ramai askar..lepas ni boleh relax kan? ;)

    BalasPadam
  7. anak harta yg paling berharga di dunia dan di akhirat...

    BalasPadam
  8. ALhamdulillah.. siapa yang tak nak... semua nak harta ( anak2 ).. moga yang kelima akan menyusur nanti aminnn :D

    BalasPadam