Isnin, 15 September 2014

BABY SLINGRING and NURSING COVER

ritu sebelum nak masok keje
iols pergi jalan2 nak cari 2 3 ketul baju suar nak pakai ke ofis
yelah kan dah abis berpantang nak gak dress up cantek2 bila nak masuk ofis nti w/pun tahu diri ini mmg x cantek punggg kahkahkahhhh

iols ni lau nak cari baju ke ape ke kena dpt persetujuan en. hubby..lau dia x suka..mmg x beli
lau kita beli tanpa pengetahuan dia..nk2 pulak dia x suka..jgn lah pakai nak kuar sama2 ngan dia...kang mood dia kelaut haha


ke hulu ke hilir lah bw baby slingring ni
sbb bb ariqa sllu pas nyusu dia tido..pas tido dia nyusu hahaha
mmg kemana2 pun bw dua mende ni..nursing cover ngan bb slingring
smpai org2 yg lalu lalang nak tgk bb dlm sling tu ha..suka beno ariqa tido dlm tu
mayb dia igt dlm perut perut mak dia lagi kut haha
slingring ngan nursing cover tu beli time alana dulu 
slingring tu el beli kat manjakuhappy
n nursing cover tu kat my friend



Pas tido nak nyusu pulak..dlm 20minit gitu..dia lena pulak..so boleh teruskan perjalanan mencari baju

jenuh gak cari baju..bila iols suka..en. hubby lak x suka..last2 dpt beli 2 pasang je

esoknya mama el pas nyusukan ariqa..tgglkan kejap kat en. hubby..pas2 terus laju2 rempit pergi mall lain beli baju n suar..sbb 2 hari lagi nak masok keje..target 2 jam sopin sbb takut ariqa terjaga nak susu...ermmm lapang skit sopin sorg2 ni..xde ganguan anak2 hahaha...nasib baju n suar tu en. hubby kata ok and ariqa still tido time iols balik :)


9 ulasan:

  1. Nampaknya baby Ariqa selesa gitu..
    Mungkin sebab sentiasa dipeluk, ariqa rasa selamat :D

    BalasPadam
  2. sue pakai ssc...baby lena je dok dlm tu :)

    BalasPadam
  3. tak reti sgt nak bering sling ni..huhuu...walaupun anak dah 3.

    BalasPadam
  4. rindunya nak kendong baby kecik camtu, huhu!

    BalasPadam
  5. rindunya nak kendong baby kecik camtu, huhu!

    BalasPadam
  6. kalau bby sling mmg aku serender leeeee... anak dara aku berat 3.6kg giu .. sakit le tengkung haku.. kalau nrsing cover tu , aku mmg ada tmpah kt kwn .. mmg selesa, tp now tah mano pi tah .. laki aku le tu , mane dia ltk .. last2 pakai shwl je.. senang cite,,.

    BalasPadam
  7. nyenyak btul ariqa tido ek selesa la tu...waaa dah selim i jelez uuu.... ;p

    BalasPadam
  8. tula saya dulu jakun serba serbi..siap tanye pengasuh saya beli kat mana ni?huhu..senangkan bila baby tido..

    BalasPadam
  9. Baby seusia ini memang banyak tido...lagi dia rasa dipeluk sentiasa....selesa agaknya dalam tu...
    Bagus juga benda ni yer...praktikel...

    BalasPadam