Rabu, 17 September 2014

ARIQA TENGOK FROZEN TAW

20hb ni ariqa dah 3 bln
alhamdulilah sng nak jaga ariqa ni
cuma ms pantang ritu..dia rajin jaga malam 
mama el dah jd panda dan singa taw ekeke

so ape yg dia dah pandai skrg ni 



dah pandai sembang2..mcm2 bunyi..paling ketara bunyi ayam hahaha
pandai tgk sn sini..kdg2 kakak ngan abg dia tgh main2 pun dia tgk xkelip2 hehe 


dah pandai tgk tv...lega skit sbb boleh lah mama el buat keje rumah..memasak




dah pandai pegang2 tgn..pegang2 kain baju pas2 tarik masuk mulut..kan dah npk perut tu ha hehe..aipp jelir lidah kt sape tu :)


ha skun ni dia tgh nak try latih tubi meniarap pulak...aje badan tu ke sisi lepas mnm susu..dia pun golek2..tp belum ready lagi nak meniarap...main2 dulu hehe


ha igt uols n budak2 beso je leh tgk frozen..heyyy saya pun boleh taw..tgk tu ariqa asik benau tgk frozen smbil kaki tangan goyang2 mulut kumat kamit ntah ape dia ckp..hahaha tapi ariqa paling suka tgk video alifbata..mayb kat dlm video tu ada budak2 tgh nari2..dia pun seronok..smpai kdg2 nak tido pun bukak video ni hehehe

11 ulasan:

  1. Comelnye ariqa...pipi bulat..
    Spa maksud nama ariqa tu ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makna Ariqa yg sy dpt tau
      Anak perempuan yg baik..
      Xtau btl ke x... Hihi

      Padam
    2. Makna Ariqa yg sy dpt tau
      Anak perempuan yg baik..
      Xtau btl ke x... Hihi

      Padam
  2. cam budak besar ya..dah pandai tengok cerita..geram tengok pipi tu..:)

    BalasPadam
  3. berapa dah berat ariqa ni? bambam btul! geget kang! :)

    BalasPadam
  4. pipi tu ada pau ke gerammm nya mcm nk cubit2 ;)
    senang dah la ye tak meragam lgi...

    BalasPadam
  5. nayalah dah ajar gadget dr kecik, nnti mcm irfan, hp cn asyik kena hijack jer! hehe

    BalasPadam
  6. nayalah dah ajar gadget dr kecik, nnti mcm irfan, hp cn asyik kena hijack jer! hehe

    BalasPadam
  7. Kejap je da besar Ariqa..

    Lepas ni leh geng main dengan kakak2 dan abg :D

    BalasPadam
  8. comelnyer baby..
    koi BW sini..hee

    http://cikerza.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. ala hai anka comel memang syiok umur cam gini.. syiok agah2 dia.. syiok rasa tak sabar tengok perkembangan dia ... dah besar nnt pandai dah macm2...

    BalasPadam