Rabu, 16 Julai 2014

Blog Arwendanish menjadi Pilihan di Bulan Ramadan

Assalamulaikum semua
Perghhhh mcm baguih je tajuk n3 tu kan ekekeke
Igt lagi ke kat iols ni uols hehe
Hampir sebulan kot x update blog
iols is sgt bz with my new bb
xde ms nak berblog berfesbuk n berIG

Ni pun iols tgh breastfeed bb sambil menaip
lgpun iols pantang sndiri..so mmg ms byk
dihabiskan tuk bb n anak2 yg lain
bb ni pun siang dia tido malam berjaga dr kul 12 smpai subuh
mlm berjaga tu yg x best..sbb org semua dah tido kita lah berjaga
even pujuk breastfeed baring suh tido..bb xmau tido..mata besaq je memalam haha

Tp alhamdulilah w/pun x update blog ni
blog sentiasa dikunjungi oleh uols semua
almaklumlah bulan2 pose ni rmai yg search resepi2 :)
N xlupa juga pada nuffnang...igtkan dah lupa kat iols
riang ria tgk ada nuff baru..even x update pun


harap hujung thn ni dptlah cashout nuffnang tu wat modal g jalan2 makan angin ngan new bb hehe

terima kasih pada yg sudi jenguk blog iols ni
lau ada masa nti iols terjah blog uols..tp xjanji ler
ikut mood bb hehe

ok selamat memasak
iols nak pi mandikan bb jap

btw..gambar bb nti pas pantang ok :)

15 ulasan:

  1. banyak betul tu el..tahniah2..

    BalasPadam
  2. wah byk be on going...sbb byk resepi tu...tahniah

    BalasPadam
  3. kakkkkkk lama menyepi mana pic bb ;p hihi tak sabau nk tgok ni ^__^

    BalasPadam
  4. Dah bersalin???? X tau punnnnn

    BalasPadam
  5. haluuuuuu!
    iols rindu la kt uols!
    thn ni takde resepi baru dr uols utk dicuba
    tp mi kari resepi uols tetap dihati :)

    BalasPadam
  6. Wahhhhhhhhhh...xde update pun ramai gak yg mai ni el!! Baguih nooo..untung hang!

    BalasPadam
  7. Apapun tahniah eL untuk kelahiran bb baru, dan tahniah juga untuk CPUV yang belambak tengah menari tu :)

    BalasPadam
  8. pingu...criter la pengalaman beranak kau ^_____^

    BalasPadam
  9. Hi blog hopping here:

    -May- at: http://capturingthyinterest.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..rezeki EL..

    selamat bpntang ye... take care

    BalasPadam
  11. haros le beb , ko kannnnn rajin msk .. mmg bnyk gile resepi .. aku je rajin msk time sahur.. time buke kt surau ..

    selamat berpantang

    BalasPadam
  12. wah ! tererlah kak el, even tak update blog pun still dapat cpuv ! mmg salute la..

    BalasPadam
  13. tahniah kak el!!!semakin hot di bulan ramadhan ni.hehehe

    BalasPadam
  14. bestnye..sebulan tak update blog pun still ramai visitor..share la tipsnye..:)

    BalasPadam
  15. bila nak up gambo raya nih???

    BalasPadam