Jumaat, 6 Jun 2014

NAIK PANGKAT LAGI TAPI....

 rsnya semua org akan suka dgn kenaikan pangkat
sape yg xsuka mmg something wrong ekeke
dah 2x iols dpt promote
dua2 iols reject
kenapa mengapa xleh nak explain
kalau tempat lain oklah kut nak accept
tp kat ofis ni potong jari kut hahaha
biarlah iols keje mcm skun ni xde sape kaco w/pun ada gak stressnye

 at the beginning mmg cam ni lah suka sgt tapi


Akan jadi mcm ni selamanya haha
tiada bahagia hanya derita ekeke



kbai


27 ulasan:

  1. Aq pon x mo gk stress2 ni..nnt x awek muda...ekeke

    BalasPadam
  2. salam. naik pangkat ke? wahh bestnya..tapi diakui..makin tinggi jawatan makin tinggi tahap tekanannya huhuhu...betul eh??

    BalasPadam
  3. hai sissy! congrats naik pangkat! :D

    BalasPadam
  4. ada rezki kat lain ke kan xpe la..
    ehh jap, terima ke tak offer tu?

    BalasPadam
  5. Tahniah naik pangkat...jangan stress yer...jaga kandungan ok...

    Salam petang Jumaat dari Bunda...

    BalasPadam
  6. wah..naik pangkat..tp sayang la kalau tolak..

    BalasPadam
  7. tahniah dapat promote el..enjoy ur life..kih2..jaga baby leklok ye..

    BalasPadam
  8. aku pun kalau dpt promot kt compny sgt , rsnye x nak la .. lg nyush kan idop rsnye..

    BalasPadam
  9. baik tolak dr stress kan.... :P

    BalasPadam
  10. alahai ..sayang jugak ..apapon..asal bahagia..tak yah nak stress2..:)

    BalasPadam
  11. mmm... kalau dah stress yg boleh effect kesihatan dan keluarga. tak payah. tapi kalau hg rasa nak take a challenge rembat jer..

    BalasPadam
  12. makin tinggi pangkat makin banyaklah tekanan kerjanya, boleh tak naik gaji jer, takmo naik pangkat ? hehe

    BalasPadam
  13. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    BalasPadam
  14. hahha.. makin naik pangkat makin besar jugak la masalahnya ..

    BalasPadam
  15. awat nyer gitu yerk.. tapi kita punya badanjer yang tahukan...

    BalasPadam
  16. Rileks Kak EL.. jangan stress sangat.. hahahaa :D
    lepas ni naik pangkat makin sibuk tak ada la nak berblogging ek hehehee.. :P

    BalasPadam
  17. Hahaha..rupanya ada gak org yg sama perangai mcm makdan pokcik eyh. siang2 tolak tawaran naik pangkat sbb tau dah. Pangkat je naik tp gaji x naik2!

    Drpd menambahkan stress, baik keja je mcm skrg. Tak usah nak memikir, tak penat2 buang tenaga

    P/s: But, klu difikir secara positip, itu maknanya company/boss nmpk kebolehan kita..:)

    BalasPadam
  18. kadangkala kebahagiaan bekerja tu lebih utama dari bayarannya...

    BalasPadam
  19. xpe kak el..asalkan kite selesa dengan kerja sekarang..naek pangkat tapi keselesaan tu xde pon tak ok jugak kan..

    BalasPadam
  20. mampir di jumat sore yang cerah sambil menyemak artikel yang bagus ini, salam

    BalasPadam
  21. Derita mana gelak?Bahagialah tu. Hehehehe

    BalasPadam
  22. Yg penting buat kputusan yg trbaik...hehe..ima singgah ni.dh lma x sntuh blog.hehe

    BalasPadam
  23. wow..alhamdulillah..rezeki baby.
    tapi terima tak offer tu?

    BalasPadam
  24. tak pa..
    kalau rasa ini yg terbaik utk hg..
    jgn menyesal k...

    BalasPadam
  25. jrg2 sekali org tolak tawaran naik pangkat..terbaik sis..lain org lain cara berfikir..hehe jnj bahagia ye dak..

    BalasPadam
  26. congratess el.. murah rejeki. mmg bila naik pangkat ni naik gak tanggungjawab kan. tapi sampai bila plak nak takut dgn tanggungjawab. go for it. el can do it

    BalasPadam