Selasa, 3 Jun 2014

MENANG GIVEAWAY EPHYRA


alhamdulilah
rezeki baby
iols adalah seorang pemenang Giveaway Ephyra yg dianjurkan oleh blogger mia liana dan pengasas Ephyra Puan Amiza

Iols dapat 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM197 + t-shirt ekslusif Ephyra


Sangat2 teruja dan x sabar nak try produk Ephyra
Lagi2 iols tgh tgu hari nak bersalin dan dgn produk Ephyra ni lagilah berkobar2 dan menjaga kesihatan dan kecantikan ekekeke
Yelah skun ni pun muka iols dah kelaut..dgn adanya Ephyra boleh membantu iols dlm pantang nanti untuk memberi tenaga kecantikan dan lain2..wahhh teruja dah ni ehehe


Yeahh no. 29 is me!!!:)

Terima kasih Mia dan Puan Amiza beri peluang untuk mencuba produk Ephyra
Tahniah juga kepada pemenang2 yang lain :)

Tak sabar nk review pasal produk ni pulak before and after
uols tunggu ok :)
Best3!!!!


14 ulasan:

  1. vavaavavaa!!! tahniah!
    pantun best ni tu yg terpilih :)

    BalasPadam
  2. tahniah el..bersemangat gitu...:)

    BalasPadam
  3. Tahniah k.el...leh guna lepas pantang tu...sedap tau...

    BalasPadam
  4. tahniah..jgn lupa wat review tawww... ;p

    BalasPadam
  5. wow... rezeki anak dalam peyo

    BalasPadam
  6. Tahniah! el...rezki...bukan senang nak dapat produk mahal dan terbaik mcm tu...
    Tahniah...

    BalasPadam
  7. tahniah el....saya sangat jeles..huwa...tak menang..

    BalasPadam
  8. makin berseri2 la pas hg bersalin nanti :)

    BalasPadam
  9. congrates el.. murah rejeki

    BalasPadam
  10. bestnye.... tahniahh...jelous sekejap...huhu

    BalasPadam