Khamis, 22 Mei 2014

SURPRISE DARI DANISH

dr sekolah tadika umur 5 tahun smpailah 6 tahun
iols is x tahu apa tahap peratusan pelajaran abg danish
sbb ms tadika diorg xde exam
cikgu2 cuma bg tahu perkembangan murid je
so kalau ada exam kita tahulah peratus n tahap budak tu mcm mn kan
so el pun x tau sgt subjek apa yg abg danish lemah
so el tawakal je just bg didikan dr rumah
itupun kdg2
selebihnya byk main games huhu tp time cuti je lah

ms nak exam tu pun el x push sgt just suh dia bc buku je
ibubapa mn yg x riso kan..lau boleh nak anak2 semua lulus cemerlang
tp tuk abg danish yg baru merasa amek exam sebenar tempoh hari
el bg kelonggaran skit..sbb xmau push sgt..el just nak tgk dia paham ke x paham sesuatu subjek tu
so bila kita dah tahu subjek2 yg dia lemah..so baru lah take action..buat ape yg perlu..bg tuisyen ke ape ke kan

so smlm balik dr sekolah abg danish bg kertas putih
Ya Allah mmg tu yg weols tgu2
walau apa keputusannya itu berkat usaha abg danish
mama just doakan aje


Kertas periksa Dunia Sains & Teknologi
Nganga mama el smlm hahaha
yelah x expect papepun dr dia..ritu ms exam bg tau
nak jwb soklan tu bc byk kali..cek jwpn betul ke tidak
Baca bismillah
So smlm abis abg danish kena cium smpai lebam hahaha
Alhamdulilah permulaan yang baik
Xtau lagi kertas exam yg lain mcm mn hope ok2 je lah huhuhu

Bila tya abg danish..byk2 subjek..subjek mn yg abg x boleh
B. Inggeris katanya..abg xtaulah BI lah mama

Risau lak weols sbb dia igt BI tu mcm BM hahaha
So pasni weols kena push abg danish lah
sbb sekolah abg danish tu SBT/kluster
so saingaan mmg bukan calang2

nota noti: mama babah tahu abg danish boleh!!!tp kena usaha lebih ok






10 ulasan:

  1. alhamdulillah..ciknad tumpang hepi :)
    teruskan usaha lagi ek danish!

    BalasPadam
  2. bijak abang danish...apa-apa pun dia dahbuat yang terbaik..

    BalasPadam
  3. tahniah! good boy danish! bangga mama el ek ;p smga terus berjaya dalam semua subjek..

    BalasPadam
  4. salam. waa..terbaik ...2mata lagi 100%!

    BalasPadam
  5. wahhh pencapaian yg sgt bagus tue el
    yerr la tadika mana da exam mcm sek kan
    stakat bg soklan bg cikgu bantu lagi
    cuma kita dpt tau dr cikgu la masa tadika...

    anak kita terbalik.. aku risaukan BM.. anak aku tu BM cikgu dia ckp slow
    BI dia laju... mmmm

    BalasPadam
  6. Alhmdulillah...tahniah utk Danish.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah . Abg danish pemangkin adik adiknya. Sejuk perut hg el oi...

    BalasPadam
  8. wuyoooo 98 tuuuu :o tahniah tahniah...syukur kan ;)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah :) sejuk perut kak el mengandung kan dia hikhik.. kalo dh sains dapat mcm tu yg lain pon confrom boleh score ^_^

    BalasPadam