Selasa, 27 Mei 2014

DIAM-DIAM BERISI

nk story pasal anak dara iols ni cik kak arwen ni
haiiii dia ni lain skit
xboleh di tegur..nti ngis guling2 n merajuk ntah hape2
hailah anak mcm2 perangai ekeke

dulu ms danish iols mmg garang sejak usia 4 tahun dah kasi belajar ABC bagai
mujur danish ni jenis boleh dengar ckp n boleh ikut
tp lain pulak ngan kakak arwen ni
bglah apa pun suh bc..xmau ikut
satg tya dia boleh lupa..adoii
bila marah..ngis2 n xmau ikut dah
so iols malas dah nak kasi belajar ini budak
biarlah cikgu yg ajorkan..biarlah kat sekolah kakak belajar
mama dah x larat kut nak ajar arwen

bab wat keje sekolah mmg liat skit
jerit satu kampung baru nak buat ekekeke

so mggu lepas ada peperiksaan pertengahan tahun kat tadika arwen
mama pun x harap sgt anak mama sorg ni dpt markah ala2 cemerlang ekeke
so jumaat lepas arwen bg kertas peperiksaan kat mama el

 

  
terkejut jugak..yelahhh budak yg xmau belajar diam2 berisi ekeke
bila org suh bc ABC 123 pun susah nak ckp..tp bila sorg2 boleh lak dgr dia sebut huhu
ntahlah iols pun x tahu caner dia leh dpt markah mcm tu
belajar dah lah slow..hari2 nak tgk kartun huhuhu
tp mama xlepas pas solat doa anak2 mama semua cemerlang dlm pelajaran :) 

alhamdulilah semoga anak mama semuanya berjaya dlm pelajaran 
 


nota bijik: bahasa arab mama lgsg x pandai ekeke



11 ulasan:

  1. alhamdulillah..kakak arwen saje nak surprise kat mama el :)
    good job kakak! teruskan usaha! ;)

    BalasPadam
  2. anak2 kak el jenis otak pickup ni. senang masuk ilmu walopon nampak mcm main2 ja... ^_^ sejuk perut kak el mengandong kan depa kan eeehehe

    BalasPadam
  3. alhamdulillah...
    anak2 prangai x sama
    arwen ada la ckit2 mcm elly jgk
    bila srh bkn nk buat
    tp bila peksa baguih... mmg mcm x caya pon ado
    wajib la cartoon tiap mlm tu aku payah nk tgk crita best2 kat tv
    baik aku lipat kain jerr hahhahaa

    BalasPadam
  4. alhamdulillah...bagus kakak..teruskan kecemerlangan..:)

    BalasPadam
  5. wow hebat tu.. sejuk perut ibu mengandung

    BalasPadam
  6. kt rumah je kot mlsnye..kt sekolah fokus

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. semoga terus cemerlang ye :)



    p/s : Stokin tu rege dalam RM101.**

    BalasPadam
  8. Walaupun satu tandan...namun x semua pisang menjadi...
    Begitu juga anak2...lain anak lain ragam dan lain karekternya masing2..

    BalasPadam
  9. hahhaa nangis goleng2 tu ikut mama dia ke babah dia ;p arwen kata "sea d leg la mama" hahhaha...gud girl arwen

    BalasPadam
  10. mcm2 ragam anak, maybe si kakak ni jenis yang cepat pickup masa ckgu ajar, yang penting doa dari mamanya, insyaAllah ;)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah... aku nak tumpang sejuk perut gak boleh? tahniahhhhhhhhhhhh

    BalasPadam