Sabtu, 17 Mei 2014

3 beradik yang kecoh

ni baru 3 org anak
lum kuar hat dlm perut lg ni
surelah kecoh meriah umah weols nti
3 org ni pun ya Allah mcm2 hal
bkn kat rumah je kecoh..dlm kete..umah org..sopin mall..mana2 je lah mmg 3 bradik ni xleh dok syp
lau sehari x buat kecoh itu bkn keluarga mama el ok
hari2 bising rumah weols tu hahaha
mak mertua pun dah lali ngan famili weols
lg2 mama el..lau x jerit satu hari itu mmg luar biasa kahhhhhhh



2 bradik ni lau suh bergambar ok je..tgklah mcm2 karekter..alana lah yg paling sporting
tgh 2 bradik ni dok bergambar..mana kakak arwen?

kakak arwen ni tgh moody..bila npk mama el dok amek gambar 2 bradik tu..pas2 puji2 lah wahh pandai abg ngan alana posing..so si kakak arwen ni mcm marah lah..tp bila org suh masuk sekali tak mau pulak


sekali kakak arwen masuk..tgklah apa yg dia buat..nahh nahhh cium tiak arwen..wekkkkkkk

kakak arwen ni wat spoil mood je..geram betul kat dia..dia mmg cam tu
dia xleh tgk org lebih skit dr dia..xleh puji org lain lebih2 dr dia..sure moody n suka wat pagai cam tu

biasalah..dia nak mama el puji dia sorg je..dia nak mama el dia pya sorg je..org lain xleh huhuhu haha



12 ulasan:

  1. panjang nya rambut arwen...hahha..gitu la ye sifat ank3 semuanya lain2 salute la kt ibu2 yg anak2 nyai ramai ;p

    BalasPadam
  2. there will be one day yang awak akan tersenyum sendiri bila teringat telatah diorang sewaktu awak tengok entri ni balik=)


    Entri Terbaru: Percutian Ke Perth, Western Australia - Day 1 (Perth Domestic Terminal - Perth City)

    BalasPadam
  3. panjang rambut arwen..macam2 gelagat diorang tu..
    tak lama lagi dapat adik..wewwwww

    BalasPadam
  4. arwen mcm lg tggi dr danish, hehe..panjang rambut dia, cam elsa haha! kelakar.muka danish gmbr bwh skali tu hehe

    BalasPadam
  5. mmg meriah family uols
    dgn anak2 permata uols ni..
    nti tmbh lg sorang..wahh..
    uols kena pakai speaker la..
    nk jerit2...hehe..

    pandai Alana posing kan
    cute la Alana ni...
    abg Irfan nak mengorat bleh? hehe

    BalasPadam
  6. uols jerit2 pun takper la dah ber3, nnt ber4, i yang ada sorang ni pun mertua geleng2 kepala laki bini jerit2 muahaha. takpa...kita tambah lagi!!!!

    BalasPadam
  7. saya tag el
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-petak-bunga.html

    BalasPadam
  8. baguih kalau rajin bergambar .. anak2 akak tak berapa gemo sangat jenuh nak pujuk atau ugut...

    BalasPadam
  9. best nya uolls ada anak nak masuk 4 dh.. iolls jeles.. hikhik ^_^

    BalasPadam
  10. wah..meriah le ko... hahahaha... arween arween.. siap suh cium tiak lagi tu. kelakor

    BalasPadam
  11. I all the time used to study paragraph in news papers but now as I am a user of net thus from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.


    my webpage megapolis hack Tool free Download

    BalasPadam