Ahad, 6 April 2014

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK SAYA


Alhamdulilah..masih dipanjangkan usia untuk memperbaiki apa yg lemah pada saya
Masih bernafas untuk bersama orang-orang yg saya sayang terutama keluarga saya
Terima kasih dengan rezeki dan kesihatan yang diberi olehNYA
Semoga Allah memberkati kehidupan saya di dunia dan akhirat
Semoga dapat menjadi isteri yang solehah dan ibu yang baik untuk anak-anak
Pada uols semua terima kasih sudi menjadi kawan even kenal or xkenal

Nak dekat bersalin ni byk pulak dugaan yg iols hadapi..tp redha dengan ketentuannya
Think positive insyallah semua akan dipermudahkan

19 ulasan:

  1. Happy birthday beb..aku doakan yg baik2 je utk hg...tc..:-)

    BalasPadam
  2. Happy Birthday cayang... ibu mandong jangan stress ok. ENjoy your birthday, moga panjang umur murah rezeki, and may Allah bless u always.

    BalasPadam
  3. Selamat ulangtahun kelahiran El..
    klmrin dh wish kt FB kan..
    so kt sini wajib kena wish kan..
    neway..doakn yg baik2 tuk hg k..
    smoga slmt semuanya ..

    BalasPadam
  4. Selamat hari lahir..semoga panjang umur dan berbahgia selalu..dan dipermudahkan segalanya..:)

    BalasPadam
  5. Hepi Besday El Pinguku Cayunk ^______^
    Semoga Hidup Sentiasa Diberkati Allah, Dimurahkan Rezeki, Diberi Kesihatan yg Baik & Hepi2 Selalu. Lebiu...muahhhhh

    BalasPadam
  6. hepi bday mama el cayang...! take care k!
    moga segala urusan dipermudahkan hendaknya...

    BalasPadam
  7. selamat hari ulang tahun untuk EL..semoga dipermudahkan segala urusan ye..

    BalasPadam
  8. hepi besday el
    pergghhh makin cung la mak buyung ni
    insyaALLAH moga segala rintangan akan hg lalui dgn penuh tabah & sabar k

    BalasPadam
  9. Selamat hari lahir kak el...memandangkan kak el satu2nya blogger yang dalam senarai lahir bulan 4....SA bermurah hati nak bagi hadiah jugak...sekali ngan hadiah top 3 comentator tu tau...tunggu ye...hadiah dah ada..cuma lom pergi pos je...macam biasa dah dapat hadiah review kat entry tau...sempat kot sebelum Kak El pantang....hehehehe

    BalasPadam
  10. Selamat ulang tahun kelahiran El...sorry terlambat sikit... apa pun semoga sihat selalu...jaga bb dalam tu baik2 jangan tension2 nanti bb pun tension..

    BalasPadam
  11. Happy B'day tuk mak buyung el, semoga hang sentiasa sihat dan berada di bawah lindungannya selalu. Moga bahagia selamanya, di samping orang orang yang amat menyanyangimu..

    BalasPadam
  12. selamat harijadi..lambat wishtu takperkan...
    semoga berbahagialah hendaknyer

    BalasPadam
  13. happy belated birthday sis :) may Allah ease everything u do :D

    BalasPadam
  14. Happy belated birthday Kak El ! sowi lambat jengah ke blog ni..btw..kita sama april gurl ! mmuanx ~

    BalasPadam
  15. Happy Birthday Kak EL!
    Semoga Dipanjangkan Umur + Dimurahkan Rezeki..
    Amin Ya Rabbal Alamin.. :)

    BalasPadam
  16. heppy belated befday El. Whatever ur wish may it come true.

    BalasPadam
  17. Oh.. Selamat hari lahir kekanda ku k.el.. happy belated birthday sis.. moda sihat, comey n take care baby baik2...

    maaf la adinda kelewatan wishh.. sayangggg sayangg k.el.. muahh

    BalasPadam
  18. This design iis steller! Ύou dеfinitely know how tߋ krep a reader entertained.
    Вetween yօur wit and yoսr videos, I waѕ almoѕt moved to start my own blog (ѡell, almost...HaHa!) Grеat job.
    I гeally enjoyed whɑt you had to say, and morе thawn that, hoow yоu
    presenteɗ іt. Тoo cool!

    Mү web ρage - Proactol; ,

    BalasPadam