Khamis, 17 April 2014

MENANG TOP KOMENTAR DI SURIA AMANDA BLOGSPOT

 dah lama x menang kt mn2 blog even contest or x contest
dulu2 kerap gak lah menang bila join
xpun menang top komentar

latest iols terkejut kura2 bila dpt tahu yg iols ni salah sorg top komentar
kat blog suriaamanda
apa lagi sgt ronok2 lah iols hahaha

alhamdulilah rezeki iols kan
so last week dah dpt hadiah top komentar ngan hadiah birthday
cik SA kita ni ada wat satu segmen khas tuk mereka yg menyambut hari lahir
so kebetulan April was the beginner of month started
so ape lagi iols pun amek kesempatan
mnlah tahu dpt menang sekali ngan top kementar
so hadiah dia berdouble2 lah kan ahaks kehkehkehkeh
terima kasih byok2 eh SA :)


 surat cinta dr cik SA
sure ada yg kenal cik SA kan moh kita bersuai kenal


 ehem2 ni lah cik SA.. gojes kan..penangan shaklee hehehe..lagi gojes dia pakai baju kurung cotton dats day :)


Ni adiah top komentar..rawatan muka...tahu2 je iols ni x pakai apa2 kat muka...hahahaha
 

Ni pulak hadiah birthday..uols hadiah ape kat iols???ada??kehkehkehkehkeh
 

Tadaaaa..jelita terus pakai shawl ni muahahahaha muntah darahhhh ok

Cik SA ni sgt2 peramah...hari2 update blog..setiap hari 2/3 gak lah dia update..giler byk idea beliau..smpai iols x cukup kaki nak mengomen muahahaha...byk2 n3 iols suka dgr dia cerita pasal menu mesyuarat tingkap dan menu kampung beliau..menceceh bila tgk lagi2 terbaru ada gulai lemak ikan lampan ngan belimbing..perghhhh sodap bai ekekeke

ok sape2 nak kenal beliau singgah lah blog beliau kat SINI



18 ulasan:

  1. alhamdulillah sampai gak hadiah top komentar ngan hadiah birthday K el tuh...risau plak if x sampai kan..hope u love it dear..thanks for the special entry....

    BalasPadam
  2. wahhh rezeki berganda ni..hihi

    BalasPadam
  3. tahniah gitu... memang tak sia2 selalu komen2 di situkan...
    terus mencuba.. akakpun gitu dapatjer mesti nak cuba...

    BalasPadam
  4. wah tahniah kak el... besh nya dapat hadiah .. eh kak el saya lupa nak ucap happy bday kat kak el.,... ^_^ happy belated bday ye kak el. ^_^

    BalasPadam
  5. cantikkk....!!!!
    tahniahhhh :)

    BalasPadam
  6. dapat adiah double.
    mmg terbaek ler kak.
    congrat.

    BalasPadam
  7. tahniah el...memang cantik la pakai shawl tu..:)

    BalasPadam
  8. tahniah el...dah kenal dah SA..hehe

    BalasPadam
  9. Tahniah... wah. memang jelita la hang ngan shawl tu.

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah rezeki, congrats kak el...psst... psst... kak el dah bersalin ke?

    BalasPadam
  11. tahniah kak..rezeki alhamdulilah...

    BalasPadam
  12. tahniah sis.. rezeki tu.. ak join pape2 xpernah menang sis.. hahaha

    BalasPadam
  13. tahniah kak ! sangat jelita apabila bershawl gtueww ;)

    BalasPadam