Selasa, 15 April 2014

Buffered Earning dan UV/PU


w/pun dkt smggu lebih x update blog
alhamdulilah ada juga rezeki tuk iols sekeluarga
Buffered earning tgh running 2 ketul


Alhamdulilah juga uv/pu pun not bad
sejak 2014 mmg payah nk dpt 1K view huhu

iols skun sgt2 bz..bz ngan keje yg tiba2 bertimbun2..satu lagi abah iols yg kena warded di unit rawatan jantung kt GH penang..so iols kena take care dia lah sbb iols je yg dekat..iols pulak skun dah 7bln..sarat dah x larat nak wat keje..tp gigih gak buat mcm2..kali ni preggy sllu sakit belakang..before2 ni x pnh pun

terima kasih byk2 pd uols yg sudi terjah blog iols ni
insyallah lau iols dah free skit iols terjah blog uols ok

10 ulasan:

  1. Tahniah ye eL

    Apapun moga your Abah cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..rezki

    patut lama xdgr cite
    take care mama el!
    moga abh cepat sehat...

    BalasPadam
  3. perghhhh kak el punya pageview hebat :)

    BalasPadam
  4. Tahniah... masyukkkkkkkkkkk
    aku jeles. k bai,...

    BalasPadam
  5. Salam El..patutla kaksura rasa lama takde n3..semoga abah El cepat sembuh dah sihat :)

    BalasPadam
  6. tahniah dpt BE. Smga ayah El cepat sembuh

    BalasPadam
  7. tahniah El..semoga ayah cepat sembuh dan El sentiasa diberi kesihatan hendaknya

    BalasPadam