Khamis, 3 April 2014

Bantal Love Tanda I LOVE U :)

ada yg xleh komen n3 yg baru ni (el dah delete)
sbb tu n3 lama..el just wat #throwback je :)
tu lah pelik gak nape xde yg komen..nasib akak gojes kita Cho Zilo ada bg tau kat komen kat n3 besday en. suami hehe thx ea



uols percaya x yg bantal kait bentuk love tu iols yg kaitkan tuk bg kat my love hubby
caye x..percayelahhhhhhh hahahaha

iols pun x percaye yg iols boleh mengait benang2 tu jd bentuk love ok
ni lah 1st time ever iols buat..

nak dijadikan cerita
time tu iols tgh last sem study
so ms tu hostel weols tgh hot org mengait bantal love2 tu
mcm2 kaler ada..pink..pepel..merah..hitam..rainbow
so iols ms tu tgh hot berchenta ngan my hubby
ms tu weols tgh kapel
so nak buktikan yg iols sayang dia
nak dia syg iols sllu..igt iols sllu..mlm2 peluk bantal igt iols so
iols sanggup belajar mengait tu ngan member hahahaha

gigih cari benang jarum bagai..last2 pilih kaler brown :)
ms tu otak tgh fresh kut..tgh hot berchenta so bila belajar mengait tu
senang je..laju je iols mengait..abis kelas je..iols mengait..ada ms free mengait..
seminggu jugak lah siap hahaha

pas2 dah siap2..konon2 wat surprise lah kat my hubby kira ms tu my boifren lah
x igt pulak apa yg dia ckp hehehe

tup2 bila dah kawin ngan dia...tgk2 bantal love tu masih elok lg..dan ada dlm bilik dia

tapi!!!!!!!lau uols suh iols buat sarung bantal love tu...mmg konfem iols x igt caner 
nak buat hahahah yelah dah hampir 13tahun kut ekeke


nota noti: bila tgh hangat berchenta semua nak buat yg xnah buat tuk bg org yg kita sayang tu menghargai cinta kita ewahhhhhhh gedik nau haha

12 ulasan:

  1. lawanya bantal bentuk love tu.. mesti susah juga nak buat.. aiza bab mengait memang tak reti, hehe..

    BalasPadam
  2. cantiknya bntuk love tu mmng kene dngn warna coklat tu

    BalasPadam
  3. tengah bercinta..segala galanya berseni..cantik la el...:)

    BalasPadam
  4. semangat menbara masa tengah hangat bercinta...lamanya 13 tahun dah...tak sia-sia berchenta sakan..

    BalasPadam
  5. 13 tahun tu termasuk berkapel..bertunang dan kawin ekeke my hubby tu 1st love iols hahaha aaachemmm hehe

    BalasPadam
  6. alololo suwiiittt sgt! :)
    skrg kena bljo ngait balik la..ngait baju anak plak hehe

    BalasPadam
  7. Cung...weh, hang leh kait buat topi baby lak..akak aku da buat nmpk cung jer..tp kena cr benang yg lembut dr yg ni..

    BalasPadam
  8. tetiuba aku teringat weih.. masa cintan cintun dulu aku jait crosh tich ( tak tau eja) allah muhammad kot kat laki aku.. hahaha.. muslimah la sangattttttttttttt....

    cinta pertama memang enak beb... Happy B'day again to your husband yer. wish you all bahagia selalu k.

    BalasPadam
  9. waaa!! tabik spring!! hebak rupanya bleh mengait klu benangnya kaler merah msa tu lgi membara rasa cinta tu kan?? hihihi...

    BalasPadam
  10. respek! Ada juga hasil air tangan u yang tengah hangat bercinta, ok la dari bebudak skang bercinta berkepit manjang, satu bantal apa pun takda.

    BalasPadam
  11. Ada cerita cinta di sebalik bantal kait LOVE tu ek ? haaaa!!....kantoiii..

    BalasPadam
  12. mmg betui2..
    masa hangat bercinta mcm2 ye buat..
    haha..
    dasat tu masih simpan kan...

    BalasPadam